jasné, že to nie je normálne je to súčasť plánu "vysokých" ľudí našej planéty... oni predsa vedia ako sa zbaviť nás ovečiek, ktoré sú na tejto zemi len ako odpad...
Pre mňa to je čistý výmysel, a samozrejme, že naivný ľudia tomu veria, lebo hocijaké články na nete sú pravdivejšie ako pravdivá fyzika, ktorá sa nedá nijako obrať. Ale keď si myslíte, že nás "sprejujú" lebo nás chcú pomaličky pozabíjať, tak vás ľutujem.
@cuketta Ooo, aký vysoko inteligentný príspevok. Ale beriem to tak, že podľa seba súdim teba, takže som rád, že si sa priznala. Môžeš sa zaradiť do radu, a hltať tie nezmysli, ktoré hovoria v médiach.
Keby to je pre ludi nebezpecne, tak z akeho dovodu by to bolo nejakymi inymi ludmi vypustane do ovzdusia? Alebo mocni a vplyvni ludia dychaju iny vzduch? Pripadne je za tym vyssi plan illuminatov/slobodomurarov/Ra's Al Ghula, ktori chcu takto ovladnut svet?
Si prečítala prvú nasadenú google stránku čo ti vyhodilo a musíš tu šíriť totálne zbytočnosti + robiť ovce aj z ostatných ľudí? Založ si občianske združenie proti chemtrails na Slovensku. Ak si myslíš že toto nás zabíja tak prestaň žrať aj ožiarenú zeleninu, nasteroidované mäso, antibiotika, pseudovitamíny a zakop sa do zeme. a k @13 Dospej a bežkaj si s naivkami Američanmi takto písať
AK ste čítali knihy od Johna Virapena určite to má s tým súvis.Rozprašujú nejaké mikroorganizmy (Vírusy,Baktérie,Huby možno Archeóny) aby nás nakazili a oni maju zázračnú vakcínu .Samozrejme vysoko postavení ludia maju imunitu !
@nietimekki "off course" takže oni vypli aj motor. Predpokladať že lietadlo prechádza miestami s rôznou koncentráciou vlhkosti by bolo "too mainstream". Videl som ale aj lepšie. Tam pre zmenu lietadlo pred núdzovým pristávaním vypúšťalo palivo.
@cuketta To s chémiou ti neberiem ale chemtrails je bullshit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
smutné je, že mi ťažko s tým niečo spravíme...
ale je to smutne, ze sa takto znecistuje ovzdusie.
mali by tie lietadla robit lepsie
Pre mňa to je čistý výmysel, a samozrejme, že naivný ľudia tomu veria, lebo hocijaké články na nete sú pravdivejšie ako pravdivá fyzika, ktorá sa nedá nijako obrať. Ale keď si myslíte, že nás "sprejujú" lebo nás chcú pomaličky pozabíjať, tak vás ľutujem.
Inak, odporúčam túto stránku » orgo-net.blogspot.sk/... Ja som sa na tých článkoch pekne zasmial
toto budem používať v rozhovoroch
tam sa totiz uci, ze horuce teleso vylucuje do chladnejsieho okolia paru.
jaj pockaj, ty si ten prefetovany mozog co cita novy cas a kuka a jojku... v tom pripade su tvoje znalosti primerane
zatiaľ musím novému svetovému poriadku pomôcť takto, kým si ešte nemôžem dovoliť kúpiť vlastné práškovacie lietadlo.
@cuketta To s chémiou ti neberiem ale chemtrails je bullshit.