Chitili ma policajti na babette nemal som vodičak ani nemam čo my hrozý?
dneska ma hcitili policajti na babette nesiel som ichlo ale na rovinke ma stretli zastavili a začali buzerovať bojim sa že budem musiet platit nemalu pokutu..... vyhovoril som sa že som len zahrieval spojku a tak dalej
ale uverili tomu do zapisnice no či čo to bolo........ tak som povedal že je po oprave čo je a že si robim vodičak čo nerobim a že vynechava spojka čo vynechava tak my radšej povecte čo my hrozý než sa zamestnávať hlupostami
občiansky som im nedal lebo som u seba nemal nič okrem mobilu....... ale dal som im všetky informacie čo pitali aj si odfotili vyrobne štitky a tak podobne a aj som vravel či sa nemožeme dohodnut neak inak a oni že ako inak inak sa neda
pokial si nezapísali číslo občianskeho preukazu alebo niečeho, tak ti nič nehrozí A trochu by si sa mal uvedomiť, pretože si na Slovensku, tu môžu pokutu vymáhať aj od 1 ročného dieťaťa :/
No kedze ta predvolaju tak tam si tieto veci vyriesite pravdepodobne ti pokutu daju no vlastne tvojmu tatkovi ci mamke to ze si nemal pri sebe doklady nevadi ked si im nadiktoval meno aj bydlisko mal by si to rodicom povedat nech zareaguju cim skor popripade ak maju znamych ktrori su v tomto zbehli aby pomohli
kokooooos milion chyb v troch slovach....a ked si taky mudry co si si nevymyslel falosne udaje....vsak v lamparni raz ukazovali ako jeden muz vzdy ked dostal pokutu nadiktoval udaje svojho byvaleho kamarata na SVK vsetko tak dokonale funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
chitili?
ichlo? (čo malo byť asi richlo)
hrozý?
@jessyjezz gramatiku mas hroznu
pokial si nezapísali číslo občianskeho preukazu alebo niečeho, tak ti nič nehrozí A trochu by si sa mal uvedomiť, pretože si na Slovensku, tu môžu pokutu vymáhať aj od 1 ročného dieťaťa :/
Takáto gramatika vie u človeka vyvolať riadne záchvaty zúrivosti
Dement
tak to asi nečitaj ti piča