Asi by som kukala ako teľa na nové vráta a podľa toho čo by rozprával by som menila pohľad. 1 varianta:zdesený-chuť utiecť-útek 2.nechápavý-prekvapený-idem, čáu
stalo sa mi, že ma len tak na ulici oslovil oprotiidúci muž (nie nejaký starý ožran, normálny sympatický asi 20 r.) a vypýtal si odomňa číslo. slušne som ho odmietla.
rovnakého veku? pri takom je uplne jedno, kde by sa ma pokusal zbalit, neuspel by. ale keby slo o muzov vseobecne, tak by to zaviselo od miery sympatii
ŽENY:
Na nete "nestretávam sa s ludmi z internetu"
Na disko "určite ma chce len pretiahnut ,nech ide do riti"
Na ulici "tento ma asi chce okradnut,rychlo preč"
Záleží na tom či je triezvy, aký by bol kreatívny v rozhovore... ak by bol v pohode nemala by som problém si s ním ísť sadnúť na kávu alebo len tak pokecat hlavne nech nezačne ahoj cica alebo pod.. lebo ma slak trafí
V mnohých krajinách bežne ludia oslovia iných na ulici/knižnici/kaviarni atď. a nemajú problém pokecať. Tuto niekoho človek osloví tak hned ako prvé "čo odo mna chce,chce ma okradnut,zneuzit...." Tu sa obrovká kopa ludi berie strašne vážne ako keby boli neviem kto a svet sa točil okolo nich. Si myslia,že tým,že sa s niekým dajú do reči,ked ich oslovi muz,že vlastne odmenia toho dotyčného,lebo panička bola ochotná otvorit hubu.O tých zdutých xichtoch všade na ulici ani nehovorím radšej.
Stáva sa mi to v divadle napríklad, že sedím a prisediaci sa mi prihovorí.
A vždy si dobre pokecáme nech je akéhokoľvek veku.
No opačne.. To asi nefunguje. Keby sa mi niekto páčil na ulici, nikdy by som ho neoslovila. Asi by som ho hypnotizovala a vyšla by som z toho ako magor, ale neoslovila by som ho.
@jurito ja by som skor povedal, ze starsia generacia je mrzuta, alebo skor nedoverciva voci nam "mladochom". Nikdy sa mi nestalo, ze by som oslovil niekoho mladeho, ze by ma vyslovene poslal do ****. Vzdy je to o komunikacii - samozrejme pokial niesi 40 rocny, zjazveny cernoch
@17 podľa toho čo čítam tu na birdzi od dievčat tak súhlasím.. ale doteraz čo som sa napr v bare ozval k dievčaťu a to som bol aj trošku pripitý tak sa so mnou normálne rozprávali... to len tu na birdzi sú také strašne "zaujímavé" dievčatá ktoré každý len chce okradnúť, niečo im spraviť alebo sú proste len moc na veľa aby si dokázali normálne pokecať..
Ak by chcel len tak pokecať tak prečo nie. Ale ak by ma balil tak by mi to prišlo také, že som jedná z extrémneho kvanta báb, ktoré osloví a skúša to na každú. Či už preto, lebo si chce niečo dokázať alebo je taký zúfalý, že bere každú. A s takým by som určite niečo mať nechcela.
@kittan súhlasím...tiež som nikdy nebol poslany do riti...kazda so mnou v pohode kecala...tiež som to písal len ako reakciu na tieto dôležité tu... Ktoré si ešte aj to budú vyberať ako ich má človek osloviť lebo veď všetci sú tu len pre ne
@jurito ja som nehovorila že nie. Vôbec sa nestotožňujem s @4@8 alebo @11 práveže je to celkom fajn, a pokiaľ sa nebude smerovať nejakým nudným smerom, ale osloví pre to, lebo vidí niečo iné/zaujímavé na oslovenej osobe, tak to je iné.
@spactatus neviem čo zaujímavé ma vidiet na neznámej žene....logicky ju osloví preto lebo mu je sympatická a chce o nej vediet viac a až potom zistí,či je zaujímavá alebo nie...teraz mi povieš,že "môže mat zaujímavé topánky,kabelku ..." ....a potom dalšia tu napíše "to je také nudné,ked ma oslovia s tým,že mam niečo pekné,je to otrepané" .... sory ale vy ženy si protirečíte len nonstop väčšinou,poviete niečo ale chcete úplne iné ... česť výnimkám,aby sa nehovorilo,že dávam všetky do jedného vreca
@jurito nie, nie, zle si ma pochopil (a že ženy sa nedajú pochopiť, ale no) a práve to som myslela, to zaujímavé nie že topánky a pod., ale tak ako niečo odlišné od ostatných žien. Niekedy tiež vidím aj typických chlapov (keď sú typické ženy, tak sú aj typickí chlapi), a potom vidím takého, ktorí mi príde úplne iný (a aj iný bol), tak stručne - jeden pohľad a uvidíš to. Takže som myslela taký dojem z daného človeka, že je iný.
@spactatus no šak dobre uvidí,že si iná ale čo čakáš,že dojde a povie "čaw si úplne iná ako ostatné tak si ma zaujala" a typická birdz žena čo si pomyslí? - "ktovie na kolko žien už toto skúšal" ...proste človek tu očividne nevyhovie ani ked sa na hlavu postaví. Hlavne,že potom v praxi to vyzerá úplne inak a poviem jej "serus" a pohode debatuje a nerieši sračky ako tieto tu
ja som to ako 1 z mala chlapov REALNE skusal a musim dat UPLNE za pravdu @jurito v @17
...to len na nete maju vsetky silne reci ze by to chceli a ze je to super a mile a blaa blaa blaa
@17 ja som (len dva krat ale) oslovil zenske, cca. 18-20 rokov, mozno to bolo vekom ktory mam ale uplne v pohode, raz u lekara a druhy krat na vlakovej stanici a sme kecali snad aj dve hodiny o uplnych picovinach, mozno to boli pohodacky a mozno som sympatak.
@34 tak kecat s babou dakde, kde sa caka, zas neni nejaky problem, ale dostat ju z ulice na kavu ci do kina... IMPOSSIBRU! a pritom v takej USA uplne ze v pohode baby, mile, otvorene
keby sa mi zdal super, tak by ma asi dosť rýchlo zbalil som ľahko zbaliteľná ale musel by byť fakt zábavný a ukecaný...kľudne aj totálne odveci......ALE! aj ´byť odveci´ musii človek vedieť! tak správne......
@luiggi veď som napísala, že pokecať si kludne pokecám. ale ak ma začne baliť, teda hovoriť aké mám krásne oči a hneď pozývať niekam (ideálne k sebe) tak dovidenia.
s erazmackami nie je najmensi problem, pokial jej netrepes vyslovene debility, tak pokecaju, i uplne obycajne uprimne komplimenty (ako si fakt pekna, pacis sa mi a pod.) beru ovela lepsie, ale so slovenkami a ceskami des a hruza...i brad pitt im je malo
a teraz vazne, len tak som pokecal v pohode v buse, skole, niekedy aj na zastavke a pod., ale v bare alebo v klube kazda automaticky ocakava, ze ju oslovujes za ucelom sexu, takze bude s tebou kecat len vtedy, ak jej budes sexualne pritazlivy...si nemysli, ze zeny nechcu jednorazovky, chcu, ale len s poriadnym telom
Rád by som sa s dievčatami na ulici alebo na zástavke porozprával, ale sa hanbím, že ma odmietnu. Oprávnene. Len mi nie je potom kua jasné prečo je tolko vela ludi zaláskovaných a drzia sa za ruku, to sa kde zoznamili vo vzduchoprazdne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a nechcela by som to ocakavat
Na nete "nestretávam sa s ludmi z internetu"
Na disko "určite ma chce len pretiahnut ,nech ide do riti"
Na ulici "tento ma asi chce okradnut,rychlo preč"
A vždy si dobre pokecáme nech je akéhokoľvek veku.
No opačne.. To asi nefunguje. Keby sa mi niekto páčil na ulici, nikdy by som ho neoslovila. Asi by som ho hypnotizovala a vyšla by som z toho ako magor, ale neoslovila by som ho.
Pravda pravda...tunajšia mentalita ľudí je dosť konzervatívna v tomto
...to len na nete maju vsetky silne reci ze by to chceli a ze je to super a mile a blaa blaa blaa
ah jaj, vyzera to na strateny pripad..
pokecat si moze so 7mld. ludmi..
xD
a teraz vazne, len tak som pokecal v pohode v buse, skole, niekedy aj na zastavke a pod., ale v bare alebo v klube kazda automaticky ocakava, ze ju oslovujes za ucelom sexu, takze bude s tebou kecat len vtedy, ak jej budes sexualne pritazlivy...si nemysli, ze zeny nechcu jednorazovky, chcu, ale len s poriadnym telom