Ak nie si pekny tak si musis najst spatu. Mozes sa spravat hocijak, ked budes pekny tak po tebe pojde kazda.
Ked chces vyssi level ako si sam, tak musis svoj skaredy fyzicky zovnajsok vyvazit niecim inym napriklad tym autom domom, alebo testosteronom.
Co sa tyka povahy ak si pekny je jedno ako sa spravas ci budes zly, alebo dobry ajtak po tebe pojde kazda.
To tie rozpravky o alfa, beta, gama samcoch su prave pre skaredych chlapov, ktori hladaju pricinu preco ich nechce ziadna zena. A potom zmenia svoje spravanie a obcas motyka vystreli a najdu si aspon nejaku chuderu, ktora potrebuje aby sa k nej chlap spraval ako k handre. Ale s takou zenou si zazijes viac trapenia lebo bude mat neustale len komplexy a bude ti strpcovat zivot.
Ake z toho plynie ponaucenie?
Ak nie si pekny posnaz sa aby si bol (oblecenie, uces, plastika atd) a tiez zacni zarabat. Aby si svoj zovnajsok vyvazil aspon peniazmi.
ked chlap nie je pekny a zeny ho nechcu, tak si mysli, ze chyba je vylucne v tom, ze nie je pekny
prisaham ze tieto reci o peknych chlapoch a zenach nehovori nikto iny ako butthurti, ktori nechcu pracovat ani na svojom zovnajsku, ani na svojom vnutre
Často sa zamýšľam nad tým(lebo je toho plny Birdz), prečo keď si človek nevie nájsť partnera, začne uvažovať nad tým, že chyba je v tom že je škaredý.
Preco sa ľudia nezačnú zamýšľať nad tým, že môžu mat úplne na prd povahu a nikto s nimi nevydrží kvôli tomu?
Ak si idiot, tak ti nepomôže ani plastika a plachetnica, stále budeš idiot.
len možno sa niekto zľutuje a použije ťa ako módny doplnok, niečo ako čivava v kabelke, len ťa nebude treba nosiť.
@3
Presne. Na vzhľade nezáleží tak, ako si väčšina z vás myslí. Človek proste nechce mať za partnera:
a) kokota
b) arogantného kokota
c) neschopného kokota
d) nesamostatého kokota
Či si žena alebo muž, zdravý rozumný človek v partnerovi vyhľadáva oporu, stabilitu, rozum v harmonií s pocitmi a hlavne schopnosť sa o seba po viacerých stránkach postarať. Nikto nechce neschopného/neschopnú, ktorý sa furt len sťažuje a čaká, že sa oňho celý svet postará.
V skratke: Je jedno či si pekný. Ak si pekný kokot, nikto ťa nebude ľúbiť.
ty máš asi komplex volaký menejcennosti, keď musiš takéto hluposti písať, alebo neviem. Skús psychológa, urcite ti pomoze. podla toho čo si pisal a máš viac ako 16rokov, tak treba trošku dospieť
Ak sa má človek naozaj rád, a pozná svoju hodnotu, tak môže vyzerať ako jebek. Nebude mať problém so ženami. Najprv sa musí mať človek naozaj rád. Ak sa nenávidí kvôli zovňajšku/materializme a ostatným malichernostiam, mal by prehodnotiť svoje hodnoty. Ako ťa môže nejaká žena chcieť/mať rada ak dehonestuješ vlastne svoje vlastné "JA". TY a jedine TY si najvyšší level.
@html5 z toho čo píšeš vyznieva, akoby cieľ života bol v tom "aby po ňom šla každá". ale čo potom? ako si spomedzi tých zástupov vyberie tú správnu, ktorá ho nakoniec nepripraví o auto, dom, deti a o rozum? tvrdíš, že pokiaľ človek dobre vyzerá, tak na ničom inom vlastne nezáleží. ak to isté "platí" aj pri výbere partnerky, tak sa aj s kamarátom rútite do problému.
Tiež niesom nejak extra pekný a minimálne od 15 tky ma vždy nejaká chcela, alebo som nejakú mal, minimálne na sex - a vekom ich prišlo viac a viac. A celkom dosť ich bolo tak pekných - aké ty uvidíš len v časopise alebo v televízii Asi to bude tým, že som nikdy neriešil ako sa mám správať aby som zapôsobil, čí sa mám meniť, neriešil som čo výnimočné alebo nevýnimočné robiť. Netreba robiť nič extra, len sa nesprávať ako úplný kretén a kokot. Proste normálne a hlavne neriešiť čo zmeniť a hladať neviem aké pomaly fyzikálne vzorce ako zbaliť ženu.
@22 A k tomu ešte, nikdy som nemal vela peňazí a ani nemám - nemám dokonca ani auto a nikdy som nemal Takže ďalšie pičoviny. Nikdy som sa nestretol s tým, žeby to žena po mne vyžadovala.
@james98 ty si práveže celkom fešák (no homo), takže kecy
A k autorovi: tvoju teóriu vylučuje známe: že vidíš fakt peknú babu s chalanom čo nevyhral genetickú lotériu, alebo naopak a nikto z nich nenastúpi do nového BMW. Ale samozrejme netreba byť alibistický, nikto nejde len po peknom srdiečku, každý má isté vzhladové preferencie, ale niesú rozhodujúce.
Väčšina chlapov, ktorých ženy nechcú, sú úplne priemerne vyzerajúci muži, ktorí o sebe tvrdia, že sú skaredí len preto, aby sa mali na čo vyhovárať a nemuseli na sebe pracovať.
A ešte sa mi páči, ako títo priemerní muži vidia v každom príťažlivom mužovi kokota, ktorý sa k ženám správa ako k handrám, no oni, "škaredí" chudáčikovia, by bol pre ňu tí praví.
@tarassaco To je to, že všetko riešia - skladajú si vzroce - ako sa správajú iní, a ako by sa oni chceli tomu prispôsobiť a pičoviny. Pritom si treba uvedomiť len 1 podstatnú vec, vy ženy ste ten istý živočíšny druh. Žena nieje žiadny nadlčovek ani kvetinka ani princeznička z rozprávky, proste len človek. Z týchto výlevov mám pocit akoby sa snažili získať si tonu zlata všelijakými a spôsobmi a nie iného človeka.
A ak je chlap aj pekný, ale má menej ako 180 alebo 175 cm tak je to úplne jedno a všetky ho odpíšu už len preto že je príliš malý a tým pádom nemá dobré gény pre potomstvo... žiadna baba nechce malé deti, každá chce vysokého silného zdravého chlapa.. a ak je aj milý a inteligentný tak to je dobrý bonus... ale ak ste milý a inteligentní ale nemáte pekné telo a tzv. "dobré gény" tak vám je to naprd, ľuďom záleží hlavne na fyzickej stránke, bohužiaľ...
@anonym356 to neni pravda mne by napr nevadilo ak by bol chlap aj 2- 3 cm nizsi odo mna ak by nevyzeral ako anorektik, necitila by som sa uz dobre vtedy
a btw takato tema ,,preco ma zeny nechcu'' je tu pomaly kazdy tyzden, chcelo by to samostatnu rubriku
Ja zas s tebou do nemalej miery súhlasím. škaredý chlap vždy musí makať OVEľA viac, aby zaujal aspoň priemernú babu. Tváriť sa, že pekní aj nepekní majú v láske rovnakú štartovaciu pozíciu, je už na 1. pohľad dobrá blbosť, nchpm, prečo sa tu všetci tak tvária 0_0
boze ani nespocitam kolko chalanov mi davalo taketo kecy pricom ich panictvo v 30ke spocivalo len v tom, ze nemali ziadnu osobnost a len vkuse tocili o tom jak su onicom a skaredi, jak su vsetky pekne baby dnes zlatokopky alebo su so svalovcami co ich biju a blablabla. najlepsi sposob ako niekomu sposobit fyzicku bolest svojimi recami
Akože tie názory od toho anonyma sú fajn, ale niekde to moc preháňa. Myslím,že tak 1 zo 100 žien/dievčat ktorých by som sa opýtal, či sa im páčia nižší muži ako sú ony samé, by odpovedalo, že im to je jedno alebo priamo áno. Ostatné by povedali jasné "nie". (Resp. mohli by povedať vzhľadom na to že sa ich to niekto pýta, teda pod tlakom, že im je to jedno atď. Ale aj tak sa im páčia vyšší a uprednostnili by ich, keby si mali vybrať.)
A vôbec, ako to zvládajú baby, čo majú super postavu aj vzhľad, že po nich každý pozerá a niektorí aj idú?
A vôbec, ako tu tak sú tieto témy tak často, tak všade sa hovorí, ako ženy/dievčatá nechcú neschopného, nesamostatného... pod týmito slovami nájdeš veľmi veľa činností/skutočností na základe ktorých môžeš mužov zaškatulkovať pod tieto pojmy.
A ja sa pýtam opak. Ženy/dievčatá tiež nie sú do všetkého schopné, samostatné, dokonalé. Koľkokrát to ale od mužov vyžadujú(resp. im to + nepridáva). Takže je to remíza.
Jasné, nie každý ťa musí chcieť kto sa ti zapáčil, nie s každým to bude fungovať keď sa bližšie spoznáte, ...(ale to väčšinou mnohí neriešia a zobudia sa až po polroku vzťahu alebo po neplánovanom tehotenstve) ale skôr je to v tom, že nikam nechodia, pôsobia inak, majú inú povahu(je v tom viacero faktorov), nepohybujú sa v spoločnosti, so svojimi známymi, alebo kamarátmi, pretože to že je niekde s kamarátmi, upriamuje pozornosť naňho, pretože je v skupine, čiže má spoločenský život, je oňho záujem z inej strany a zároveň je pre teba atraktívny aj kvôli tomu, aj kvôli tomu že ho vidíš a on teba nie, keď je sám sebou(ten človek).
@antifunebracka su hypokrati ako ti co tvrdia ze vsetci ludia a vsetky kultury na svete su si rovne
Ani ja nesuhlasim s hrotenim ze ze ak si pekny je jedno ako sa spravas a pod ale.... fakt je ze v kolektive v praci kde je plno mladych ludi a vacsina zo zadanych uz pocita ze ma aprtnera na stalo ,tak ti co su slobodni vyzeraju ako vychrtliny alebo maju priemerny a horsi vyzor (nevyzeraju zdravo). A pritom su to dobry a mily ludia.
Zase ďalšia rada do života.. ...ale nie, v podstate ja rád čítam takéto témy a neviem prečo ...asi že sa tu pri nich mnohé dozviem, aký by som mal byť a aký nebyť, lebo mám podobný problém, ale ja už svoju diagnózu viem ...ja som trošku hanblivka a v poslednom čase čím som starší mi čoraz menej chýba spoločnosť, lebo neviem sám čo mi je ...no a ako to už býva, tak ani dievča len tak nezaklope za dvere, takže si za to môžem sám
@antifunebracka charakter a socialne zrucnosti robia vela, a najviac asi ten humor ale kym sa bavime ze cudzi ludia sa maju spoznat tak nikto nebude umyselne vyhladavat orlie obocie
@jagang co mam ja obhajovat na tom ze pouzivas cudzie slova ktore nevies ani napisat a pravdepodobne ti v hlave vznikaju len odhadovanym prekladom z anglictiny?
@etelnair pouzil som neexistujuce synonymum v slovencine na slovo Pokrytec . Pointa je rovnaka.
Ale Este ze su na svete ludia ako ty co to vypichnu a spravia z cloveka kkta. Nabuduce ked sa vyjadrim nespravne tak ma oznac priamo ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ak nie si pekny tak si musis najst spatu. Mozes sa spravat hocijak, ked budes pekny tak po tebe pojde kazda.
Ked chces vyssi level ako si sam, tak musis svoj skaredy fyzicky zovnajsok vyvazit niecim inym napriklad tym autom domom, alebo testosteronom.
Co sa tyka povahy ak si pekny je jedno ako sa spravas ci budes zly, alebo dobry ajtak po tebe pojde kazda.
To tie rozpravky o alfa, beta, gama samcoch su prave pre skaredych chlapov, ktori hladaju pricinu preco ich nechce ziadna zena. A potom zmenia svoje spravanie a obcas motyka vystreli a najdu si aspon nejaku chuderu, ktora potrebuje aby sa k nej chlap spraval ako k handre. Ale s takou zenou si zazijes viac trapenia lebo bude mat neustale len komplexy a bude ti strpcovat zivot.
Ake z toho plynie ponaucenie?
Ak nie si pekny posnaz sa aby si bol (oblecenie, uces, plastika atd) a tiez zacni zarabat. Aby si svoj zovnajsok vyvazil aspon peniazmi.
ked chlap nie je pekny a zeny ho nechcu, tak si mysli, ze chyba je vylucne v tom, ze nie je pekny
prisaham ze tieto reci o peknych chlapoch a zenach nehovori nikto iny ako butthurti, ktori nechcu pracovat ani na svojom zovnajsku, ani na svojom vnutre
Preco sa ľudia nezačnú zamýšľať nad tým, že môžu mat úplne na prd povahu a nikto s nimi nevydrží kvôli tomu?
len možno sa niekto zľutuje a použije ťa ako módny doplnok, niečo ako čivava v kabelke, len ťa nebude treba nosiť.
Krasny chlap sa nerovna vzdy zly chlap
Tak ako skaredy chlap sa nerovna vzdy dobry chlap
Presne. Na vzhľade nezáleží tak, ako si väčšina z vás myslí. Človek proste nechce mať za partnera:
a) kokota
b) arogantného kokota
c) neschopného kokota
d) nesamostatého kokota
Či si žena alebo muž, zdravý rozumný človek v partnerovi vyhľadáva oporu, stabilitu, rozum v harmonií s pocitmi a hlavne schopnosť sa o seba po viacerých stránkach postarať. Nikto nechce neschopného/neschopnú, ktorý sa furt len sťažuje a čaká, že sa oňho celý svet postará.
V skratke: Je jedno či si pekný. Ak si pekný kokot, nikto ťa nebude ľúbiť.
ty máš asi komplex volaký menejcennosti, keď musiš takéto hluposti písať, alebo neviem. Skús psychológa, urcite ti pomoze. podla toho čo si pisal a máš viac ako 16rokov, tak treba trošku dospieť
A k autorovi: tvoju teóriu vylučuje známe: že vidíš fakt peknú babu s chalanom čo nevyhral genetickú lotériu, alebo naopak a nikto z nich nenastúpi do nového BMW. Ale samozrejme netreba byť alibistický, nikto nejde len po peknom srdiečku, každý má isté vzhladové preferencie, ale niesú rozhodujúce.
A ešte sa mi páči, ako títo priemerní muži vidia v každom príťažlivom mužovi kokota, ktorý sa k ženám správa ako k handrám, no oni, "škaredí" chudáčikovia, by bol pre ňu tí praví.
a btw takato tema ,,preco ma zeny nechcu'' je tu pomaly kazdy tyzden, chcelo by to samostatnu rubriku
A vôbec, ako to zvládajú baby, čo majú super postavu aj vzhľad, že po nich každý pozerá a niektorí aj idú?
A vôbec, ako tu tak sú tieto témy tak často, tak všade sa hovorí, ako ženy/dievčatá nechcú neschopného, nesamostatného... pod týmito slovami nájdeš veľmi veľa činností/skutočností na základe ktorých môžeš mužov zaškatulkovať pod tieto pojmy.
A ja sa pýtam opak. Ženy/dievčatá tiež nie sú do všetkého schopné, samostatné, dokonalé. Koľkokrát to ale od mužov vyžadujú(resp. im to + nepridáva). Takže je to remíza.
Jasné, nie každý ťa musí chcieť kto sa ti zapáčil, nie s každým to bude fungovať keď sa bližšie spoznáte, ...(ale to väčšinou mnohí neriešia a zobudia sa až po polroku vzťahu alebo po neplánovanom tehotenstve) ale skôr je to v tom, že nikam nechodia, pôsobia inak, majú inú povahu(je v tom viacero faktorov), nepohybujú sa v spoločnosti, so svojimi známymi, alebo kamarátmi, pretože to že je niekde s kamarátmi, upriamuje pozornosť naňho, pretože je v skupine, čiže má spoločenský život, je oňho záujem z inej strany a zároveň je pre teba atraktívny aj kvôli tomu, aj kvôli tomu že ho vidíš a on teba nie, keď je sám sebou(ten človek).
Ani ja nesuhlasim s hrotenim ze ze ak si pekny je jedno ako sa spravas a pod ale.... fakt je ze v kolektive v praci kde je plno mladych ludi a vacsina zo zadanych uz pocita ze ma aprtnera na stalo ,tak ti co su slobodni vyzeraju ako vychrtliny alebo maju priemerny a horsi vyzor (nevyzeraju zdravo). A pritom su to dobry a mily ludia.
just saying... nemienim to tu viac rozpitvávať a riešiť.
toto je ešte moderné tvrdiť?
Ale Este ze su na svete ludia ako ty co to vypichnu a spravia z cloveka kkta. Nabuduce ked sa vyjadrim nespravne tak ma oznac priamo ....