@tarassaco ani nemusia byť, stačí že ešte nie sú dostatočne zbehlí v správaní sa k ženám ...a ja už teda aspoň viem a je mi jasné, prečo niektoré odmietli len tak objatie, keď som to pritom nijak zle nemyslel a cítil sa potom ukrivdene ...myslel som, že sú len zadané, no nakoniec mohli tvrdiť to čo ty, že sú slizkí..
objimanie praktizujem iba so ženami ktore sú mi niečím bližšie alebo k nim mam pozitívnejši vzťah.. inak podávam ruku, mužom vždy a ženám v neutralnom alebo žiadnom vzťahu tiež
To objimanie, respektíve podávanie rúk ani tak nesúvisí od pohlavia, skôr od toho vzťahu, aký máš s tým človekom. V okruhu blízkej rodiny sa na privítanie a rozlúčku objimame všetci, a čo sa týka nejakých formálnejších stretnutí, tak jasné že si podávam ruku, mužom aj ženám, neobjimem ich len preto, že sú ženy
pokiaľ si dobre spomínam, podľa etikety by muž žene ruku podávať nemal... z jednoduchého dôvodu - žena by mohla jeho podanie ruky odmietnuť (čím by sa muž ocitol v trápnej situácii). Žena je proste tá, ktorá sa rozhoduje komu ju podá a komu nie.
Ak ruku podá žena, muž nemá inú možnosť, iba ju prijať.
@tarassaco Tiež mi to príde divné ale už sa mi stalo, že sa mi cudzie dievčatá pozdravili podaním ruky a bozkom na líce To by som už asi radšej prijal to objatie
inak toto som akurát nedávno riešila s kolegom, že prečo si muži nepodávajú ruky so ženami keď sa stretnú? že prečo si muži vždy podajú ruky a ženy sa objímu, ja by som si napr. chcela podať ruku vždy pri stretku s mužom
ďakujem za Vaše upozornenie na moje vážne osobné zlyhanie.
Vami spomínaná situácia nastala z dôvodu mojej nedostatočnej schopnosti vymyslieť adekvátnu odpoveď na Váš komentár. Dospela som teda k, očividne, mylnému záveru, že takáto odpoveď už nie je potrebná.
Prosím, prijmite moje hlboké ospravedlnenie.
@mobscene_69 možeš podať lebo si žena
žena može mužovi podať, muž žene nie
A ano tiež mam rad ked mi žena poda ruku, ale objatie alebo pusa od ženy je proste viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ak ruku podá žena, muž nemá inú možnosť, iba ju prijať.
ďakujem za Vaše upozornenie na moje vážne osobné zlyhanie.
Vami spomínaná situácia nastala z dôvodu mojej nedostatočnej schopnosti vymyslieť adekvátnu odpoveď na Váš komentár. Dospela som teda k, očividne, mylnému záveru, že takáto odpoveď už nie je potrebná.
Prosím, prijmite moje hlboké ospravedlnenie.
S pozdravom
Tarassaco
(samozrejme si robím srandu)
žena može mužovi podať, muž žene nie
A ano tiež mam rad ked mi žena poda ruku, ale objatie alebo pusa od ženy je proste viac