ja ju používam rok a pol a tak skoro určite nevymením, strašne mi vonia, akurát prvých pár sekúnd po streknutí je strašne silná, ale potom je krásna, taká ženská, elegantná.
aj ľuďom okolo vonia, dve kolegyne si ju idú kupovať
@tans Vyskusaj si aj v parfumerke na ruku (take tri streky) a chod domov a vyskusaj ci na tvojom ph koze drzi a poziadaj mamku hocikoho, ci ju citi (mozes testovat aj pocet hodin kolko vydrzi) Darmo budes ma krasnu vonavku ked sa na tebe neukaze
@onlymasque noo len keby boli tie tety v parfumériach také milé (lebo oni asi tušia že si ju nekúpim tam ale objednám ) tak oni dajú len taký malý strek na papierik
však normálne povedz, že chceš na ruku lebo chceš vedieť ako bude voniať na tebe a nie na papieriku . S tým hádam žiadna normálna predavačka nemôže mať problém
je super,ale fakt nie je pre tie ženy čo majú radšej niečo svieže a ľahšie,lebo je dosť silná a už jedno streknutie cítim na sebe celý deň ja ju hodnotím jednoznačne kladne a odporúčam
neviem ci si ju citila aj na sebe, alebo len na niekom inom, ale kazdy parfem vonia na kazdom inak, preto tak ako radili nado mnou skus najprv navstivit parfumeriu a tam to vyskusaj na sebe.
ale parfem sam o sebe sa mi paci, je taky sviezi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aj ľuďom okolo vonia, dve kolegyne si ju idú kupovať
ale parfem sam o sebe sa mi paci, je taky sviezi