Ahojte, rada by som sa opýtala, či máte baby výraznejšie chĺpky nad hornou perou a ako to riešite? Ja mám len pár takých tmavších, ale aj tak mi to vadí a bojím sa ich nejako odstrániť žiletkou alebo voskom, lebo som čítala, že by mi rástli hrubšie a bolo
Myslím, že toto má viacero dievčat...
U niektorých je to vidieť viac, u niektorých menej
Myslím, že sa to dá aj odstrániť laserom...ale tak ďaleko by som určite nezachádzal iste to nie je také zlé ako to popisuješ...
nehol preboha!!!!!! nikdy
vosk u kozmeticky, zalezitost par sekund, a zaplatis za to mozno 2e a staci to raz za par tyzdnov. alebo sama doma voskom, depilacnymi pasikmi, alebo mastou, ktora to rozpusti.
@bellatrix799 Ja som premýšľala práve nad tým laserom, ale určite by to nestalo malo peňazí. Ale zase keď sa to dobre spraví, tak by mi to nemuselo rásť niekoľko veľa rokov :-S
ked ich je len par ich vytrhni pinzetou... ci budu rast silnejsie, to je individualne... tu na birdzi furt kazdy pise, ze z holenia hrubnu a z vytrhavania nie, ja to mam naopak, az po neviem kolkom (miliontom) vytrhnuti zacnu slabnut...
inak laser myslim ze odstrani len fakt tmave chlpky, podobne IPL, cize to asi riesenie nie je...
no pokial ti tie chlpky nezhrubnu, tak nie. take tenucke ked zacnu dorastat to ani nevidno, az ked su zas kustik dlhsie... aspon to je moja osobna skusenost (a to ja ich mam pomerne tmave, bohuzial). pripadne by to malo ist prekryt korektorom...
@neoriginalna hej? nemam to odskusane tak neviem, ale ked muzom prekryvaju bradu zvyknu nejaky do cervena, ruzova pouzit aby neutralizovali farbu, mozno by takyto sposob pomohol...
@kitty7 bodky hej, respr ani nie bodky, ale je to taka cervensia ta koza, to prekryjes. ale samotne chlpky nech su akokolvek jemne podla mna mejkap aj korektor zvyraznia.
a toto je fajn
@neoriginalna no to viem, ze make-up normalne by to zvyraznil... inak tu opilcu mam odskusanu, neviem, ci som ja niekde spravila chybu, ale vobec mi to s nou neslo dole... inak napad je to dobry, ani smrad by mi nevadil, len keby mi zisiel aspon jeden chlp z toho... iba co som mala podrazdenu pokozku :/
ak ich máš len pár, tak úplne najvhodnejšie bude, ak si ich zosvetlíš, kúp si v kaderníckych potrebách melírovací prášok, krémový 12% peroxid, pokožku natri tenkou vrstvou vazelíny a nanes zarobenú zmes, len ich preboha nehol!
@neoriginalna myslim pisu 3-5 minut na krabicke? viem, ze som dala ten maximalny cas, co tam pisali, druhykrat som skusila dlhsie, ale z toho som mala fakt podrazdenu pokozku... inak mi to suchym prstom dole slo, ale tou modrou skrabkou vobec... ak mi vies poradit ti budem vdacna
@kitty7 aha, ja krabicku nemam, lebo mi to dala kamoska, lebo to uz nepouziva
no tak ak to este mas, skus si to nechat 8 minut (aj mna to stipalo ale dalo sa to vydrzat, a viem ze 5 minut mi bolo malo ) a potom si zober latkovu vreckovku a silno a pomaly to zotri malo by ti zist skoro vsetko. a ked nie, tak pinzetou to ide bezbolestne potom ten chlpok- dva pretoze je to uz oslabene pri kozi, akurat ze to nezislo.
ale skus to vecer, tak pred spanim, budes to mat podrazdene dost, ale nic si na to nedavaj na upokojenie
@neoriginalna a ako dlho ti to potom vydrzi, to by malo cely chlpok vytiahnut, vsak? a co sa tyka toho upokojenia, ako ti na to pokozka reagovala, ked si to hned skusila niecim natriet? kludne napis skusenosti co ti napadne, fakt sa tesim z teba momentalne
@kitty7 nie, nevytiahne cely, len to co je nad pokozkou. v podstate to dorasta dost rychlo, ale tak co uz lepsie ako nic, a vosk sama nedokazem pouzit, neviem si spravit bolest
..pouzivam to uz dost dlho, takze neviem, co som skusala dat na upokojenie, ale zda sa mi ze aloe vera gel, ktory je vhodny aj na popaleniny, neparfumovany, na take citlive zalezitosti ( ale nie som si ista ci to bolo ono), len viem, ze to hrozne stipalo, aj ked som fakt necakala ze to bude stipat a odvtedy nedavam nic.
no a najprv ma to stipavalo, ked som to naniesla, a teraz uz ani nie. a kedysi som si to davala vzdy vecer ked bolo treba, aby som to nemala cervene ked niekam idem, ale vela krat si to zabudnem spravit a depilujem to tesne pred nanesenim mejkapu, a ani ten ma uz nestipe na tom.
@neoriginalna no prave, ze to potom bude asi dorastat rychlo, mne duplom, lebo mne vsetko rychlo rastie... ale ked uz to mam doma, tak to nejako vypouzivam, teraz uz viem ako. dakujem za vsetky rady
najprv som si to párkrát oholila...potom som si to dala raz vytrhat hrudkou medu to bolo au! ...potom raz voskovym pasikom.. A teraz si to zas len holievam a sem tam povytrhavam pinzetou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
U niektorých je to vidieť viac, u niektorých menej
Myslím, že sa to dá aj odstrániť laserom...ale tak ďaleko by som určite nezachádzal iste to nie je také zlé ako to popisuješ...
vosk u kozmeticky, zalezitost par sekund, a zaplatis za to mozno 2e a staci to raz za par tyzdnov. alebo sama doma voskom, depilacnymi pasikmi, alebo mastou, ktora to rozpusti.
inak laser myslim ze odstrani len fakt tmave chlpky, podobne IPL, cize to asi riesenie nie je...
a toto je fajn
no tak ak to este mas, skus si to nechat 8 minut (aj mna to stipalo ale dalo sa to vydrzat, a viem ze 5 minut mi bolo malo ) a potom si zober latkovu vreckovku a silno a pomaly to zotri malo by ti zist skoro vsetko. a ked nie, tak pinzetou to ide bezbolestne potom ten chlpok- dva pretoze je to uz oslabene pri kozi, akurat ze to nezislo.
ale skus to vecer, tak pred spanim, budes to mat podrazdene dost, ale nic si na to nedavaj na upokojenie
..pouzivam to uz dost dlho, takze neviem, co som skusala dat na upokojenie, ale zda sa mi ze aloe vera gel, ktory je vhodny aj na popaleniny, neparfumovany, na take citlive zalezitosti ( ale nie som si ista ci to bolo ono), len viem, ze to hrozne stipalo, aj ked som fakt necakala ze to bude stipat a odvtedy nedavam nic.
no a najprv ma to stipavalo, ked som to naniesla, a teraz uz ani nie. a kedysi som si to davala vzdy vecer ked bolo treba, aby som to nemala cervene ked niekam idem, ale vela krat si to zabudnem spravit a depilujem to tesne pred nanesenim mejkapu, a ani ten ma uz nestipe na tom.