chodia, tie vajcia tam proste smrdia neviem či to je len tu na záhorí, ale u nás sú dnes tradičné raňajky vajce natvrdo, údené mäso a sladká hrozienková bábovka
ono to ale dokopy chutí fakt dobre
a tak on si vybral inú cestu@8 , bo je to jeho vôľa, tu musíme rešpektovať...
"Blahoslavení ste, keď vás budú pre mňa potupovať a prenasledovať a všetko zlé na vás nepravdivo hovoriť; radujte sa a jasajte, lebo máte hojnú odmenu v nebi."
@ink Tak neviem kde presne si počul túto informáciu ale myslím, že je chybná vlastne myslím, že všetci kresťania majú košíky a tam nejaké jedlo... v Rusku to je original Pascha - niečo ako vianočka s hrozienkami, soľ, tvaroh, maslo, kraslice, dajake mäsisko a vlastne take pochutiny.. nakoľko sa jedna o zakončenie a vyvrcholenie veľkého pôstu ako duchovne, tak aj telesne, preto sa to patrične oslávi .
@vladoko O Pasche viem. Mali sme susedu z východu. Ona to svätila.
Ja Ti ale garantujem, že na západe nikto nechodí svätiť košíky. Chodia to len pravoslávni alebo ľudia čo bývali na východe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
GZ
počula som o tom, ale neviem, či sa to tu robí
keď my nie sme veľmi kresťanská rodina, o tomto nemám prehľad
Ja nechodím.
ono to ale dokopy chutí fakt dobre
Aj taký je znak posadnutého diablom.
a tak on si vybral inú cestu@8 , bo je to jeho vôľa, tu musíme rešpektovať...
"Blahoslavení ste, keď vás budú pre mňa potupovať a prenasledovať a všetko zlé na vás nepravdivo hovoriť; radujte sa a jasajte, lebo máte hojnú odmenu v nebi."
@mcvpn ty uz si aj predtym bol, takto si vdaka mne lvl up dostal
:ble:
www.youtube.com/watch?v=57Z2SxEuuQ0
@cobra
Ja Ti ale garantujem, že na západe nikto nechodí svätiť košíky. Chodia to len pravoslávni alebo ľudia čo bývali na východe.