@wistingher tak za ruky som po základke ja najmä držal za ruky a mal s nimi prvý fyzický kontakt ...ale aj napriek tomu, prijal by som viac takýchto kontaktov s nimi
@kerrang ten tvoj komentár mi znie dosť 0_0 . Ale to už je spôsob vyjadrovania.
Neviem čo je to bližšie dotkýňal.
Akože ja som aj mal možnosť ale odmietol som, pretože sme úplne odlišní a ona to berie ako len uspokojenie a nič viac. Ale keďže väčšinu času travime sami, tak sme začali trochu viac komunikovať a v ramci kamaratstva stretávať občas.
V minulosti zase odmietla iná... ale to je iny pribeh, ktorym by som sa nechvalil rozhodne.
Patrixo a ty si už dotýkal dievčine stehno? Lebo ja by som dotýkal, ale musel som vtedy už domov ísť, mama volala. Takže skoro som vtedy dotýkal, ale nakoniec nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Nevybavujem si nič také.
Takže jednoznačne nie.
Neviem čo je to bližšie dotkýňal.
Akože ja som aj mal možnosť ale odmietol som, pretože sme úplne odlišní a ona to berie ako len uspokojenie a nič viac. Ale keďže väčšinu času travime sami, tak sme začali trochu viac komunikovať a v ramci kamaratstva stretávať občas.
V minulosti zase odmietla iná... ale to je iny pribeh, ktorym by som sa nechvalil rozhodne.
ano.