Myslím, že vek vo vzťahu nehrá veľkú rolu. V dnešnom živote sa niekedy dá ťažko odhadnúť vek. Ale zas no 5 rokov by už bolo moc, či už by bola staršia baba alebo chalan, podľa mňa.. Tri roky je ešte OK ak si rozumejú.
@freedomko nechápem, musel si byt na svoj vek vyspely... Alebo ona bola ešte v puberte a už vôbec nechápem tie tvoje kopačky, čo by som ja dal za staršiu a skusenu
v ziadnom pripade by som nechodila s mladsim chalanom...jedine ak by ma ohuril svojou vyspelostou a inteligenciou...co vsak povazujem za vylucene pretoze dokonca aj niektori 20rocni sa spravaju ako nevyzrete deti
ja budem pracovat a makat a on bude chodit do skoly, ked pojdeme na romanticku veceru, tak budem platit ja a pojdem ho aj odprevadit domov, aby nemal pruser ze prisiel neskoro a nedostal zaracha
takto mi to nepríde dobré... chalan je ešte vo vývoji... rok je ešte celkom v pohode, pokiaľ majú nad 18, ale tri roky to až keď chalan bude mať po 21 si myslím...
ja napr. mám 18 a mám kamaráta, ktorý má 16... minule sme sa bavili že škoda toho vekového rozdielu myslím si proste, že by to nefungovalo...
je fakt rozdiel veku...3 roky nie je veľa,to je isté...ale záleží od veku vás oboch...30 a 27 rozdiel nie je...ale v tomto veku...by to asi hralo úlohu...
záleží od mentálnej vyspelosti a všetky tie veci okolo toho, neviem či by bol pre 19 ročné dievča, dosť zrelý 16 ročný chlapec, ale ak si sedia tak nevadí
Vsetci co pouzili svoje multi ucty a hlasovali za 1.moznost nech sa prihlasia teraz ...
Nech uz dak ktokolvek prvu moznost tak by do toho nesiel, baby chcu mat vseobecne starsieho chalana a sanca, ze bude chodit 16-rocny s 20-tkou je 1:500 000...ako spomentu musi byt na svoj vek vyspely a nespravat sa ako decko...
Mojho kamosa 15-rocny brat chodi s 19-rocnou....a v ziadnom pripade nepripada v uvahu moznost, ze on je na svoj vek vyspely....lebo ak on je na svoj vek vyspely tak ja by som vo svojich 16 mohol byt otcom v porovnani s nim....
Ta baba co s nim chodi moze mat na to len 3 dovody:
1.je uplne pridzubana
2.potrebuje zajst k ocnemu
3. je uplne zufala
Ja mam uz 21 a napriek tomu, ze vyzeram na 18 so 17-rocnou by som ja osobne nemohol chodit, minimalne 18 ale osobne by som preferoval 19 a vyssie pravdupovediac...
Clovek fakt musi najst aj niekoho vyspeleho aby si zacal s mladsim a to plati u oboch pohlavi, ja by som tiez nechodil s 18-tkou s ktorou trepe puberta takze...
Pokial si niekto robil iluzie, ze sa zmeni trend a starsie baby budu chodit s mladsimi tak Vas sklamem pani...tudy cesta neveda, aspon nie dnes
ja som chodila s chalanom mladšim o rok a pol a najprv som vravela že na veku nezáleží ale nieje to celkom tak....na veku veru záleží...aspoň mne to s ním neklapalo vydržalo to len 2 mesiace
hm ja mam teraz "rozrobene" so 17-kou...ked bude mat 18 ja 20. a neviem nie som si ista...sak asi jedine cas ukaze...ale myslim ze to moze fugovat kamaratka chodi s o rok mladsim chalanom ona uz ma 22 on 21 a su spolu 2 roky a zatial im to klape tak neviem no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
podla mna to je idealny vekovy rozdiel xP
@14 fuj =D chudák chlapec =D
a k teme.. ako povedala @mirage_a .. je to ine 16 a 19 a potom v neskorsom veku.. ale aj tak si myslim ze nie
ja napr. mám 18 a mám kamaráta, ktorý má 16... minule sme sa bavili že škoda toho vekového rozdielu myslím si proste, že by to nefungovalo...
Vsetci co pouzili svoje multi ucty a hlasovali za 1.moznost nech sa prihlasia teraz ...
Nech uz dak ktokolvek prvu moznost tak by do toho nesiel, baby chcu mat vseobecne starsieho chalana a sanca, ze bude chodit 16-rocny s 20-tkou je 1:500 000...ako spomentu musi byt na svoj vek vyspely a nespravat sa ako decko...
Mojho kamosa 15-rocny brat chodi s 19-rocnou....a v ziadnom pripade nepripada v uvahu moznost, ze on je na svoj vek vyspely....lebo ak on je na svoj vek vyspely tak ja by som vo svojich 16 mohol byt otcom v porovnani s nim....
Ta baba co s nim chodi moze mat na to len 3 dovody:
1.je uplne pridzubana
2.potrebuje zajst k ocnemu
3. je uplne zufala
Ja mam uz 21 a napriek tomu, ze vyzeram na 18 so 17-rocnou by som ja osobne nemohol chodit, minimalne 18 ale osobne by som preferoval 19 a vyssie pravdupovediac...
Clovek fakt musi najst aj niekoho vyspeleho aby si zacal s mladsim a to plati u oboch pohlavi, ja by som tiez nechodil s 18-tkou s ktorou trepe puberta takze...
Pokial si niekto robil iluzie, ze sa zmeni trend a starsie baby budu chodit s mladsimi tak Vas sklamem pani...tudy cesta neveda, aspon nie dnes