Ma dostalo "Ano už som sa snou bozkával" teda ja som nechodil este z babou sktorou by som sa nebozkával SKorej tam malo byť Ano už som snou sexoval
Fu momentálne frajerku necem ...respektive preto lebo mam stastie na čupky počase zistím žeje sprostá alebo tak...už by som si mal najst nejaku nromálnu známosť dchsie ako 3 týždne
to co je ta tretia moznost? akoze nechapem ani ako to autor myslel... napadaju ma dve moznosti....
1. este s nou akoze nechodi, ale uz sa s nou bozkaval (to by sa este dalo pochopit povedzme, lenze to by tam nemohlo byt to ano)
2. prva moznost tym padom znamena ze s nou chodi a este sa s nou nebozkaval... co ma privadza k myslienke, ci ma autor ankety menej ako 12 alebo nie je nejako prehnane nabozensky zalozeny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
chodim jedine s mojimi nohami
Fu momentálne frajerku necem ...respektive preto lebo mam stastie na čupky počase zistím žeje sprostá alebo tak...už by som si mal najst nejaku nromálnu známosť dchsie ako 3 týždne
a inac uplne ma zabila ta tretia moznost
1. este s nou akoze nechodi, ale uz sa s nou bozkaval (to by sa este dalo pochopit povedzme, lenze to by tam nemohlo byt to ano)
2. prva moznost tym padom znamena ze s nou chodi a este sa s nou nebozkaval... co ma privadza k myslienke, ci ma autor ankety menej ako 12 alebo nie je nejako prehnane nabozensky zalozeny...
nie, načo?