no ked dajaky je, preco neist......velmi rada na take rockove a tak, kde to paradne zije, ale zasa nie tak že dam, len za vstupenku celu mesacnu vyplatu ..i ked dakedy by sa mozno i oplatilo
nechodím, ale z iného dôvodu než je v možnosti... chodím iba na klubovky, festivaly v lete a podobné akcie... išla by som určite keby u nás mal koncert Robbie Williams alebo Nelly Furtado
jasne pokym su financne zdroje,cas a volajaki ti druhovia,tak jednoznacne i ked uz som dlho na ziadnom nebola achhhhh,naposledy az volajak pred 2 mesiacmi??pfuuuuha
a ake koncerty?no...vsetky mozne aj ked tie klasickej hudby su drahsie a mjenej dostupne aspon mne to tak pripada taze vacsinou samozrejme na tie klasicke obycajne kde ludia hopsaju mmmmmmmmm ej,ale mi to uz chyba!
na koncerty chodím pomerne často a mám ich za sebou celkom dosť... je to jedna z hlavných vecí, čo ma na živote teší... spoznávanie nových ľudí, spievanie, tancovanie a skvelá zábava s pivom v ruke
a ako už spomínali vyššie, skôr tie undergroundové skupiny niekde v zašitých kluboch... najviac asi punk, Oi!, Ska, HCčko a podobné bujačiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a ake koncerty?no...vsetky mozne aj ked tie klasickej hudby su drahsie a mjenej dostupne aspon mne to tak pripada taze vacsinou samozrejme na tie klasicke obycajne kde ludia hopsaju mmmmmmmmm ej,ale mi to uz chyba!
ostatne ma moc nezaujima ale nikdy nehovor nikdy
a ako už spomínali vyššie, skôr tie undergroundové skupiny niekde v zašitých kluboch... najviac asi punk, Oi!, Ska, HCčko a podobné bujačiny