ked idem len do obchodu si niečo kúpiť tak kludne bez podprsenky ale len ked je takto chladnejšie vonku čiže som naobliekaná. V lete by som tak nikam nešla.
@bartikos tak sa najprv pozri kto o tom zaklada fora, ty lama. ja alebo ty?
a keby si si na tom nerobil dobre tak by si tu pouzivatelov dalej neotravoval, aby opisovali ci su nahi alebo len bez spoedneho pradla a nepisal im spravy.
moja spoluziacka chodila bez podprdy dakedy a nejak ma to znervoznovalo lebo clovek sa musel pozerat aj ked nechcel
ale jedno dievca v skole asi chodi stale bez podprdy, ako fajn nema velke kozy ale mensie kde polovicu tvori bradavka a nosi iba tielko a joj ono treba vediet mieru
bežne nie, lebo sa tak necítim pohodlne... ale už sa párkrát tušim stalo, že vzhľadom na svoju plochosť a lenivosť zároveň som vo voĺnom tričku prebehla do obchodu bez vrchnej časti spodného prádla... ale cítila som sa maximálne blbo
@vefi89 úchylák? nič zlé som nenapísal, lebo to chalani robia v školách, ako mi keď sme chodili do školy. Ja som nenapísal, že to robím teraz... a čo si ty keď chodíš von z holím zadkom a máš mini?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
no skoro som to oľutoval,keď mi kamoška začala ukazovať ako sa opálila
a keby si si na tom nerobil dobre tak by si tu pouzivatelov dalej neotravoval, aby opisovali ci su nahi alebo len bez spoedneho pradla a nepisal im spravy.
lama
Je to najobľúbenejšia časť môjho oblečenia. A rifle by som na seba bez nich nenatiahla, blä.
ale jedno dievca v skole asi chodi stale bez podprdy, ako fajn nema velke kozy ale mensie kde polovicu tvori bradavka a nosi iba tielko a joj ono treba vediet mieru
akože "ahoj, nemám spodné prádlo, chceš ísť na kávu?"
Niekedy mám pocit, že ľuďom jebe.
Sam seba sa pýtam, kam to celé speje...
čo sa kurva deje?
ale vsetko je o tom ci si dievča moze dovolit ist bez nej..ja napr.nemozem
by osm nepovedal koľko holiek je takto schopných bez obáv ísť do mesta osobne najviac ma prekvapila @vefi89 s tými minišatami si ma zabila