... keď nechcem vzťah a usprednostňujem sex ??? ... Lebo bez sexu sa teoreticky existovať nedá .... a mám ho rada tak prečo ho nerobiť len tak bez záväzkov ..... ??
myslím že takto je to v pohode..horšie by bolo keby že niekoho máš a popritom si užívaš skadekým =D pokiaľ si free a nemáš s tým žiadne problémy tak v pohode =P
objasni si pojmy a dojmy, štetka to robí za peniaze, seba musíš zaradiť do skupiny ku*va... a rozťahovať nohy od samej radosti v 18, čo ja viem je to v tvojej hlave, s tým ti nikto nepomôže, ani Dr. House
@inspyre myslím, že nikto ti nemôže odpovedať objektívne, pokiaľ nepovieš, čo sa pre teba skrýva pod frázou "len tak bez záväzkov"... je obrovský rozdiel, keď len nechceš vzťah a funguješ na princípe "friends with benefits" a síce, že máš nejakého kamoša, ktorý je natoľko dobrý kamoš, že si s ním môžeš užívať sex bez toho aby sa do toho motali nejaké vzťahové záležitosti a zároveň stále zostanete dobrí kamaráti, ako keby si sa mala nechať každý víkend pretiahnuť nejakému náhodnému "nadiskotékesplašenému" chlapovi...
a teraz môj osobný názor odhliadnuc od toho, čo som napísala v prvom odstavci... podstatné je, ako sa cítiš ty a či si takto šťastná... ak ti je takto dobre, vyhovuje ti to čo robíš a si takto spokojnejšia ako vo vzťahu, tak je to čisto tvoja vec a každý komu sa to nepáči, že si "štetka" si môže trhnúť, lebo to je tvoj život a ty o ňom rozhoduješ... každopádne si musíš potom za svoje správanie niesť následky sama v prípade, že nejaké budú... podľa mňa je to naozaj naviac o tom, ako ty vnímaš sama seba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
takže sa bez toho existovať dá
a bez sexu sa dá existovať
Neboj.
Považuješ sa za štetku? Nie?! nie si ňou potom.
a teraz môj osobný názor odhliadnuc od toho, čo som napísala v prvom odstavci... podstatné je, ako sa cítiš ty a či si takto šťastná... ak ti je takto dobre, vyhovuje ti to čo robíš a si takto spokojnejšia ako vo vzťahu, tak je to čisto tvoja vec a každý komu sa to nepáči, že si "štetka" si môže trhnúť, lebo to je tvoj život a ty o ňom rozhoduješ... každopádne si musíš potom za svoje správanie niesť následky sama v prípade, že nejaké budú... podľa mňa je to naozaj naviac o tom, ako ty vnímaš sama seba...
ak ti nezalezi na jeho majetkum a nechces byt teda zlatokopka ale len mat pravidelne dobry sex, tak ja ta rad spoznam