co mam robit? moj mladsi brat strasne chrape a ja nemozem spat... uz neviem co s tym... nepomaha ani ked si dam vankus na hlavu, ani ked do neho drgnem alebo nim pohnem... pomooooc
Môj brácho tiež chrápe.Ale poviem ti ako som to ja vyriešil.Mám proste dva vankúše,na jednom ležím,a druhý mi zakrýva prašinu (ucho),ale proste musíš zaspať na boku inak to je na nič.
daj mu hlavnicu aby bol vysie. To by malo vyriesit problem. A inak chrapanie sa aj lieci. Lebo to nie je len tak. Raz o tom bol aj dokument mam pocit. Ale nevenoval som tumu velku pozornost. Lebo ja mam izbu sam
mno skus nanho robiť ts ts ts ts... ako moj brat zatial nechrape, ale moj oco hej a toto nanho pomaha, on sa tak prebere, chvilu nechrape, ja sa za tu chvilu snažim zaspať a potom mi je to už jedno v podstate... alebo si kup spunty do uši
a este som počula o vankusoch napustenych vonou dakou, kt. proste zabranuju chrapaniu a aj dokument som videla, kde typcovi pripevnili tenisak na chrbat lepiacov paskou a on potom nechrapal... ale vyzeralo to tak, že nechrapal preto, že nemohol spať
JJ, toto pozanm aj ja ...ked som vzdy u babky, tak ta hrozne chrape...a pripaja sa k nej aj dedko
Ja ho vzdy pobucham po nohe, ten sa pomrvi, hlasno zachrape...a spi dalej, no o chvilu uz zacne znova...a babka sa prebudi a zhukne na dedka: "Co chrapes?!"...prehodi sa aj ta na drhy bok...a o takych 5 min znova to iste dokolecka dokola
Ale som si uz zvykla...zaspim az po takej jednej v noci... ale potom som z toho taka unavena, ze am uz ani ten chrapot nezobudi...
A skus to c c c...abo ho donut nech si lahne na brucho, bo vraj ludia chrapu ked lezia na chrbte...
tak zacni chrapat aj ty pozri ber to tak, ze je to trening do zivota mozno aj tvoj nastavajuci bude chrapat..co ty vies...ale inak da sa to liecot..hehe
hej o nejakych vankusikoch som aj ja pocula...mama to ma v plane kupit ocovi na vianoce inak vraj bude spat a gauci myslim ze tam je levandula ze to uvolnuje dutiny ci co...tusim...tak mu skus vankus dakou tou levandolovou vonou nakvapkat ci to pomoze...a ak nie tak jedine zaspat skor ako on potom to uz nebudes vnimat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
alebo vyskúšaj štuple do uší)
a este som počula o vankusoch napustenych vonou dakou, kt. proste zabranuju chrapaniu a aj dokument som videla, kde typcovi pripevnili tenisak na chrbat lepiacov paskou a on potom nechrapal... ale vyzeralo to tak, že nechrapal preto, že nemohol spať
Ja ho vzdy pobucham po nohe, ten sa pomrvi, hlasno zachrape...a spi dalej, no o chvilu uz zacne znova...a babka sa prebudi a zhukne na dedka: "Co chrapes?!"...prehodi sa aj ta na drhy bok...a o takych 5 min znova to iste dokolecka dokola
Ale som si uz zvykla...zaspim az po takej jednej v noci... ale potom som z toho taka unavena, ze am uz ani ten chrapot nezobudi...
A skus to c c c...abo ho donut nech si lahne na brucho, bo vraj ludia chrapu ked lezia na chrbte...