@robinson444@3 moment, Přerovnáno a Jak jsem vyhrál válku si nosím do práce a čítam cez pauzy.
Přerovnáno je nová, vianočná, tak trochu poručík Goodbody so svojou partou mušketierov išla bokom, ale snáď pozajtra dôjdem do El Alamein a opäť sa budem rehotať na zbierke plechoviek s exkrementami
Katov a Bukowského mám na programe doma, lebo v telke ako furt nič rozumné nevysielajú.
Pohár whisky, alebo tempranilla robí skvelú spoločnosť knihe na večer.
Tie zapadnuté prachom sú:
Mäso, Che!, Faunov labyrint, Kurz negatívneho myslenia, Jak na to- Discovery series 2
court of mist and fury ci ako som chcela vyskusat smut zaner a prekvapivo ma to celkom bavi ale hanbim sa za to potok to ale vyvazim high scifi project hail mary slubujeeeem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Musím konečne niečo dočítať
Přerovnáno je nová, vianočná, tak trochu poručík Goodbody so svojou partou mušketierov išla bokom, ale snáď pozajtra dôjdem do El Alamein a opäť sa budem rehotať na zbierke plechoviek s exkrementami
Katov a Bukowského mám na programe doma, lebo v telke ako furt nič rozumné nevysielajú.
Pohár whisky, alebo tempranilla robí skvelú spoločnosť knihe na večer.
Tie zapadnuté prachom sú:
Mäso, Che!, Faunov labyrint, Kurz negatívneho myslenia, Jak na to- Discovery series 2
Od leta čítam viac, mám kopec času a potrebu.
Zbierka poviedok Stíny Halloweenu.
D. Goggins - Can’t hurt me,
Iveta Henzelyová - Duchovný svet rastlín