Moja sestra má 21 a nosí 2x fixný,a pekne sa jej zuby vyrovnali. Závisí to aj od toho,či máš v ústach dosť miesta na ich vyrovnanie,pokiaľ nie,bude treba vytiahnuť štvorky možno päťky a tak dať fixný, ja osobne nosím nočný a ked si ho podctivo každý týždeň naťahuje,videiť zmenu Odporučila by som ti skočiť za čeľustnou ortopédkou,aspoň si vypočuť odborný názor,ved za to nič nedáš.
aj ja mám krivé zuby..a rozmýšľam tiež nad strojčekom..hoc mám 20 ..keď som bola mladšia..nosila som asi 8 rokov ten vyberací strojček..ale ako náhle som ho prestala nosiť..pochopiteľne sa to vrátilo do starých koľají..ale hradiť si ho už budem sama..tuším,že to poisťovňa v takom veku neprepláca
Ja som nosila strojček, mala som krásne rovné zúbky, potom mi začali rásť osmičky a teraz mám v papuľke totálny hokej... tiež nad strojčekom rozmýšľam :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
neni si stary na strojcek aj starsich som uz zazila
Isiel by som iba do teho vnutorneho alle ako vravim ked sa poskodí amen tma ...
Ale ako som googlil jedine vytrhnút (vybit na MMA zapase a dat státne
Sak ked sa vyzlečem tak sa hadam na zuby kukat nebude
ak to dobre chapem, cele toto forum sluzilo len na to, aby si sa pochvalil, ze peniaze problem nie su, ze?
a suhlasim s kymsi vyssie, ze stary na strojec nie si.
A ináč aj ja mám krivé horné zuby vpredu, ale dáko som si zvykol
@semhamforas počul som tiež otom ale to je na vonkajsí ja by som cel vnutorný ak tak
@rischo ak by si stihol