v poslednom case sa neustale utvrdzujem v tom ze zeny su cim dalej tym horsie ako muzi v niektorych veciach. a najhorsie je ze za vsetko vinia muzov. nemam rada taky pristup. ja sa snazim zdvihnut populaciu dobrych, vernych a cestnych zien. neznasam klamstva a intrigy, vo vela veciach si viac kvoli tomu rozumiem s muzmi, pretoze zeny su casto podle a ja neznasam krivdu a ublizovanie akymkolvek ludom. dufam ze sa zeny konecne spamataju lebo v poslednom case sa aj vsetky v mojom okoli spravaju ako ku..vy, podvadzaju svojich priatelov a pod. ja som bola pred rokom strasna,velmi som klamala a ublizila som priatelovi ale po 3 tyzdnoch som sa spamatala a navzdy mi bude zo seba zle kvoli tomu. dufam ze sa uz nikdy nebudem chovat tak aby som sa za seba hanbila a som si vedoma toho ze to bola len moja chyba a moja blbost a nie ineho chlapa...
@3 ja viem- ale tak hádam som mohol mať malú nádej nie- ale prehnal som to, priznávam
@2 nie, vieš sere ma to, bo to mám aj v robote- totálne mi to lezie na nervy ako sa robia sv. a pritom viem, že sú riadne svine či už povahou alebo ................
súhlasím s tým že ženy sú rafinovanejšie a vo veciach ako ohováranie a manipulácia sa vyžívajú oveľa viac ako muži...
ale k tomu konkrétnemu prípadu...určite to nie je len chyba žien. neviem si predstaviť ženu, ktorá by dotyčnému chlapovi nepovedala o dieťati, keby oňho javil záujem....podla mňa to vznikne keď nejaký 20ročný nabúcha hocijakú 17ku, 18ku, zľakne sa žeby si pokazil život tak sa na ňu vykašle
nemôžu za to ženy. ale nemôžu za to ani muži. na všetko treba dvoch. zaujímalo by ma, čo by dotyčná povedala, keby to bolo opačne: "x% žien nevie, že ich muž má dieťa aj s nejakou inou." takže to, že chlapi sú vinní zo všetkého je rovnaká blbosť ako to, že muži nemajú čas na intrigy. to sa proste nedá povedať. každý nech je súdený za seba
jo jo muži sú chudáci, keď sa zoberie do úvahy to, že ich žena pod.... a spraví si s niekym iným dieťa a nepovedia mu to.. ale už chudáci nie sú, keď oni je*ú kde chodia spravia si noše detí, v tedy sú to akože samci jak hovado.... sorry, ale vždy sú na vine dvaja... a preto odsudzovanie iba jedného, či to je muž alebo žena je proste sprosté a taký človek , čo tak myslí, je pre mňa imbecil..
ocividne sa dotycna riadi mottom: "podla seba sudim teba"
Nikto nie je svaty, kazdy ma svoje za usami....toto skatulkovanie nikdy neprestava byt nudnou temou
Takze z jej pohladu su vsetci muzi svine pretoze podvadzaju svoje zeny pri kazdej moznej prilezitosti a zeny su svatice, ktore sa rozplyvaju uz len pri letmom naznaku flirtu....
Zaujimalo by ma do akej kategorie spadaju zeny ktore sa nechaju zviest....samozrejme berieme do uvahy aj zadane, vydate atd....
To je asi take objektivne jak tvrdit, ze vsetci chlapi chlastaju a zeny piju len nealko mojita a ine miesane drinky a to percento zien ktore sa neha zviest tiez spada medzi tie svatice ktore nepiju, oni si len tak sem-tam z casu nacas uhnu poldeco ( nezavazny sex)...
Dievca by sa malo uvedomit.....ked si najde chmula co je ocividne, ze ju podvedie ta nech sa potom necuduje....ale bohuzial pre niekoho je podstatnejsie prechadzat sa s modelom po meste nez si najst normalneho chalana....
poviem ti, ze o taku babu by som ani nezakopol....myslim si, ze akukolvek fyzicku pritazlivost z mojej strany by v momente zabila pri otvoreni chlebarni a vypusteni takejto chujoviny....
Ale ved koniec koncov ani Hitlerovi generaly neurobili nic zle, oni v tom boli nevinne...za vsetko nemohol nik iny nez Hitler...
@15 podľa mna by si mala vážiť slová- nazývať muža imbecilom len preto, že si myslí to čo ja - je dosť silná káva
- a čo potom si môžem myslieť ja o ženách, čo neuznávajú mužov a tvrdia, že sú dobrý len na to, aby splodili decká a ostatné je na prt, bo žena si to spavý sama
- tvoj názor je zaujímavy- ale skús si nájsť v slovníku cudzích slov, čo znamená slovo imbecil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@2 nie, vieš sere ma to, bo to mám aj v robote- totálne mi to lezie na nervy ako sa robia sv. a pritom viem, že sú riadne svine či už povahou alebo ................
ale k tomu konkrétnemu prípadu...určite to nie je len chyba žien. neviem si predstaviť ženu, ktorá by dotyčnému chlapovi nepovedala o dieťati, keby oňho javil záujem....podla mňa to vznikne keď nejaký 20ročný nabúcha hocijakú 17ku, 18ku, zľakne sa žeby si pokazil život tak sa na ňu vykašle
Ja som pri povahe dnešného sveta už asi obrnený hrubým flegmatizmom. Čo je na škodu
@7 bud konkrétna
@10 tak to ti vôbec nezávidím
Nikto nie je svaty, kazdy ma svoje za usami....toto skatulkovanie nikdy neprestava byt nudnou temou
Takze z jej pohladu su vsetci muzi svine pretoze podvadzaju svoje zeny pri kazdej moznej prilezitosti a zeny su svatice, ktore sa rozplyvaju uz len pri letmom naznaku flirtu....
Zaujimalo by ma do akej kategorie spadaju zeny ktore sa nechaju zviest....samozrejme berieme do uvahy aj zadane, vydate atd....
To je asi take objektivne jak tvrdit, ze vsetci chlapi chlastaju a zeny piju len nealko mojita a ine miesane drinky a to percento zien ktore sa neha zviest tiez spada medzi tie svatice ktore nepiju, oni si len tak sem-tam z casu nacas uhnu poldeco ( nezavazny sex)...
Dievca by sa malo uvedomit.....ked si najde chmula co je ocividne, ze ju podvedie ta nech sa potom necuduje....ale bohuzial pre niekoho je podstatnejsie prechadzat sa s modelom po meste nez si najst normalneho chalana....
poviem ti, ze o taku babu by som ani nezakopol....myslim si, ze akukolvek fyzicku pritazlivost z mojej strany by v momente zabila pri otvoreni chlebarni a vypusteni takejto chujoviny....
Ale ved koniec koncov ani Hitlerovi generaly neurobili nic zle, oni v tom boli nevinne...za vsetko nemohol nik iny nez Hitler...
Ani Vaderovi admiráli neurobili nič zle, mohol za to len Vader
(joke)
- a čo potom si môžem myslieť ja o ženách, čo neuznávajú mužov a tvrdia, že sú dobrý len na to, aby splodili decká a ostatné je na prt, bo žena si to spavý sama
- tvoj názor je zaujímavy- ale skús si nájsť v slovníku cudzích slov, čo znamená slovo imbecil