ano nic ti neda taky pocit ako stihlost - ani sladkost!! tak to bol teda vyrok som sa teda nasmiala... zachvilku si toto dievca zalozi stranku na nejakej proana stranke super
Neuznavam to.. neuznavam taketo p******* ... najlepsi sposob ako si vyformovat ZDRAVO postavu, a zhodit kila je cvicenim, v posilke ! ... Urcite nejake 40 kg co si mysla ,ze su tlste...
čo vám to baby drbe? čo už vážne chcete vyzerať jak srnky ?Ved na žene sú krásne velké prsia a velký zadok a nie plochá hrud a rebra a vykostnená tvrdá p...
Ak máte záujem schudnút zdravo.Napíšte mi, mám vlastné štúdio zdravia a vitality a máme 100vky spokojných zákazníkov.Neponúkam diety!!! Ponúkam zdravú cestu k tomu aby ste sa citili výborne.Poradenstvo grátis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
iba mne sa zdaju vsetky tie baby vychrtle???
To, ze nejake dievca chce schudnut, znamena ze z nej bude automaticky anorekticka? Co sa svet rozdeluje na tucne a anorekticky??
A tie ktore stihle nie su, su "out"?