Taká možno divná otázka ale ked ste vo vzťahu ako často máte sex ? Lebo môj priateľ ma chuť každy deň niekedy kľudne aj dva krát a ja tak často vôbec chuť nemam ani ten sex nechcem len on stale chce a uz mi to lezie až na nervy trošku DDDDD
tiez patrim k tej casti populacie kde je sex aj niekolko krat denne velmi prijemnou sucastou zivota .. takze by ma mrzelo keby toto so mnou moja partnerka nezdielala a stacila by jej sex.aktivita len par krat do tyzdna .. jasne ze to nieje ziadna katstrofa, ale trapilo by ma to, nebudem sa tvarit ze nie ked ano
tak sex nie je vsetko...
dá sa byt aj s takým partnerom ak to druhému neprekaza a toleruje to, niekedy to ani nie je dobre tak casto, lebo zabije to vela hodin a hodin aj cele dni.... a človek nič iné okrem toho nespravi, ale určite to patrí ku vzťahu.
Ale musi tam byt ta toleracia, proste ked jeden nechce tak nechce a druhy k tomu nebude nútiť.
tiež to máme tak, že jeden chce viac a druhý menej
Tak akože striedame tie obdobia že kto sa komu viac prispôsobuje
Jeden mesiac je podľa jeho chuti druhý zas podľa môjho...
Keď si čítam komentáre vo fórach na tuto tému, tak sa vždy cítim nejak frigidne. Na začiatku vzťahu som samozrejme mala tiež chuť na sex aj viackrát za deň. Ale po pár rokoch, celých dňoch v práci a pri dieťati som rada, ak mám chuť vôbec raz za týždeň .
Kamos mal pravdu, zeny chcu vzdy len to co nemozu mat. Tak ked mozes jebat nejebes a ked ta necha lebo si frigidna pica tak sa budes kurovat za barom za 2 vodky z tesca. Sa uvedom, ty mas na neho nervy ze chce jebat? TO ON MA NA TEBA NERVY ze mu nedas zajebat. A mozno ta chlapec nevie dobre vyjebat tak to nechces, smola. Alebo je skaredy. Alebo si prijebana, ja neviem proste, co cakas ze ti poradime? Ze mu napiseme nech ti da pokoj, nech ti kupuje darceky a robi ranajky do postele a ty mu za to das 2x za mesiac s tou chlpatou maringotkou? Boseeeeeeeeeeeeeee
nič sa nedá robiť, musíš sa mu oddať, ináč si nájde inú...
ale ak ťa má len na to aby ťa sex. využíval aj 3x denne potom, ho vymkni a viac nevpúšťaj do domu...
blbe však je ak dvoch spája iba ten sex, nič ine a potom tie chvíľky mimo tejto aktivity si kompenzujú pri iných ...zase treba byť ľuďmi a nájsť kompromis nie prispôsobovať sa či nútiť
@atom2 A co cakas, ked cela mentalita spolocnosti je tlacena tymto smerom? Instagramy kokotiny kde sa vsetci len ukazuju, vyzor sa dava extremne do popredia a ma to zly dopad na ludi, vsetci chcu zapadat do dokonaleho konceptu, hodnoty ludi su uplne mimo, ale lepsie to uz nebude. V tomto smere lutujem zeny a s tebou mimochodom suhlasim. Na chudatka zeny sa pozerame ako na sexualne targety, potom sami sa nahanaju za vyzoromm, maju komplexy, maju pocit ze ony MUSIA vyzerat dobre, my chlapi este mame kus pokoj v tomto, my nie sme tak tlaceni spolocnostou. Ach, oprav ma ak sa mylim.
tak mu ho vyfajč a bude kľudný. potom sa nediv ked bude jebavať s inymi a ked budeš mať chuť konečne ty, tak on už bude po prejebanom dni s nejakou inou unaveny. tak si pekne rozmyslí či budeš mať na neho nervy alebo si najdeš chuť na sex..
Nerob nič nasilu, jednoducho mu to vysvetli a pokiaľ je inteligentný, tak to vydrží. Predpokladám, že spolu ešte nie ste dlho (a asi ani spolu nebývate), tak sa to od neho ešte dá pochopiť. Je úplne normálne, že na to nemáš chuť viackrát za deň. A ani sa to nedá, keď napr. človek chodí do práce, stará sa o domácnosť, má nejaké záľuby, stretáva sa s kamarátmi, do toho rôzne fyzické a psychické rozpoloženie... a ešte okrem toho aj potrebuje spať, že jo?
akoze moj normalny stav je tak 2-4x denne a nie, tato frekvencia casom neklesa
ale bola som aj na tej strane, kedy som vo vztahu niekolko rokov bola bez sexu napriek mojmu libidu, aj na strane, kedy moj drive zomrel na par tyzdnov
..je to neprijemne, ale consent je uplny zaklad, radsej sa nasrato pretocim a zaspim, ako seba alebo niekoho nutit
isteze casom sa ten rozdiel nabaluje a moze sposobovat neprijemnosti vo vztahu, rozpravame sa bezne s drahym o tom, co asi ocakavame, a ako taku frekvenciu a kvalitu dosiahnut a udrzat
V puberte to cloveka extremne bavi, ma chut, ma vela volneho casu.. cim je clovek starsi, tym je viac povinnosti, menej casu, chuti, energie a zrazu sa sex v rebricku hodnot posunie pomaly do suterenu. Na sexe proste uz tak nezalezi. Takze moja odpoved je: ked je chut.
ja to mavam rozne. niekedy na to chvalabohu konecne zabudnem a potom by som mohla ist z rande na rande cely den a nerobit nic ine ale neda sa, resp... radsej nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
dá sa byt aj s takým partnerom ak to druhému neprekaza a toleruje to, niekedy to ani nie je dobre tak casto, lebo zabije to vela hodin a hodin aj cele dni.... a človek nič iné okrem toho nespravi, ale určite to patrí ku vzťahu.
Ale musi tam byt ta toleracia, proste ked jeden nechce tak nechce a druhy k tomu nebude nútiť.
Tak akože striedame tie obdobia že kto sa komu viac prispôsobuje
Jeden mesiac je podľa jeho chuti druhý zas podľa môjho...
ale ak ťa má len na to aby ťa sex. využíval aj 3x denne potom, ho vymkni a viac nevpúšťaj do domu...
no len aby sa to nestalo opačne....
ale bola som aj na tej strane, kedy som vo vztahu niekolko rokov bola bez sexu napriek mojmu libidu, aj na strane, kedy moj drive zomrel na par tyzdnov
..je to neprijemne, ale consent je uplny zaklad, radsej sa nasrato pretocim a zaspim, ako seba alebo niekoho nutit
isteze casom sa ten rozdiel nabaluje a moze sposobovat neprijemnosti vo vztahu, rozpravame sa bezne s drahym o tom, co asi ocakavame, a ako taku frekvenciu a kvalitu dosiahnut a udrzat
kazdy ma sex drive iny to je fakt skvele ak ma niekto low a niekto high a ziju spolu to musi byt zuzo labužo