@bludiacisvetom to som zvelicil.. naposledy to tak bolo, ale bol som dlho bez treningu, kondicia mojej sanky upadla.. musim to teraz dobiehat.. ale inac nemaj strach, netrva to dlho, to len ja som taka padavka sankovita...
@bludiacisvetom ja mam rad, ked to trva dlhsie, uzivam si to a chuti mi to preco by som to mal uponahlat? Okej dakedy to pride vhod, ale inak som labuznik
@natuska6262 až príde niekto, kto sa ti páči a s kým si to budeš užívať, tak to bude naopak... Teda aspoň u mňa to tak je, že rád "tam chodievam"
@artjane hygiena je (minimálne pre mňa) samozrejmosťou nielen pri ochutnávaní telesných tekutín... A spoločná sprcha je super, ja stále nadávam, že nemáme doma sprchový kút, ale iba vaňu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ale ti, ktori to radi nemaju.... podla mna by to nemali robit nasilu.... lasku to nedokazuje.
Moj nazor.
btw ...k téme sa zatiaľ vyjadriť neviem ,ale hnusí sa mi už len to pomyslenie
@artjane hygiena je (minimálne pre mňa) samozrejmosťou nielen pri ochutnávaní telesných tekutín... A spoločná sprcha je super, ja stále nadávam, že nemáme doma sprchový kút, ale iba vaňu