Vieš čo, neviem si ťa zaradiť, či sme spolu nejako komunikovali, ale netroluješ, nerozbiehaš mortal kombaty diskusné, takže ako normálny člen spoločnosti by si mi chýbala.
@azizi Óóó, tak toto bolo od teba veľmi milé! Trošku si ma rozcítila, a cítim sa teraz trochu previnilo, lebo som Ti mal dať hneď tú prvú možnosť. :/ Tak ale je pravda, že by si mi chýbala, to je viac než isté, lebo si myslím tiež, že si taká dosť podobná mne aj čo sa týka charakteru, aj celkovo ako sa mi javíš ako dievča.
Tak no závisí aj od ľudí, ale snáď to nemyslia tak až zle, snáď len zo srandy a nie je tu taká až nevraživosť. Ja mám tiež svoje nálady, snažím sa ich mať čo najviac optimistické a fajn, a ja som človek, ktorý si dosť berie slová k srdcu, čo by som až tak nemal, no.
Ale tak ďakujem Ti, že si to o mne myslíš a budem sa snažiť byť takým aj naďalej.
Rozmýšľal som mezdi"Áno" a "Áno, veľmi" ... ale nemám k nikomu tu žiadny vzťah, a táto osoba má niečo čo sa mi páči a je tu asi jediná taká. Takže Nie nejak vyslovene veľmi chýbala, keďže sa sňou nekontaktujem, ale chýbala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Tak no závisí aj od ľudí, ale snáď to nemyslia tak až zle, snáď len zo srandy a nie je tu taká až nevraživosť. Ja mám tiež svoje nálady, snažím sa ich mať čo najviac optimistické a fajn, a ja som človek, ktorý si dosť berie slová k srdcu, čo by som až tak nemal, no.
Ale tak ďakujem Ti, že si to o mne myslíš a budem sa snažiť byť takým aj naďalej.