to myslíš tú čiernu mazľavú... neviemakotonazvať? lebo také mám a nie je to žiadny zázrak, ale po viacerých použitiach je moja pleť trochu lepšia. žiadne nežiadúce reakcie som nemala... trochu to vytiahne póry, ale fakt len trochu
@feelagain@Nespiacakraska myslíte to tak. že vôbec nevytiahla čierne bodky? ..lebo pozrala som aj zopár videí na YT a tam im to aj mini chĺpky na tvári a aj bodky vytiahlo..len neviem, rada by som si to vyskúšala sama, ale zbytočne je mi to kupovať, keď teraz čítam, že nejako to nemá účinok
Nepomohla vôbec, mala som pocit ze si na tvar dávam vrstvu toxického odpadu Naštastie som z toho nedostala žiadnu alergiu...
Na odstraňovanie čiernych bodiek mi robí najlepšie čistiace tonikum 2 v 1 od weledy, je dosť silné takže si ho trošku riedim s vodou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Na odstraňovanie čiernych bodiek mi robí najlepšie čistiace tonikum 2 v 1 od weledy, je dosť silné takže si ho trošku riedim s vodou.