Zdravím, viete mi povedať niekto ktoré cigarety sú hlavne z pohladu dechtu zdravšie ? Myslim že je to ta najvčšia svina v cigaretach tak keby je tam ho najmenej, nerátajte slimky. Doteraz som fajčil LM a Lucky Strike ..
milujem tieto rady ked on sa vas spyta kde je najmenej dechtu a vy mu odpisete ze nefajci. boze ten vas prijebany kokotizmus niekedy tunak ze mne sa zastavi rozum
ale spat k teme:
vraj marsky su najlepsie, ale zas som pocul aj nazor ze benson and hedges su najlepsie. ja by som osobne tieto dve znacky dal. a co sa tyka LM tak tie su praveze uplne najvacsie svinstvo zo seckych cigariet
debilny ste všetci čo nedokážete odpovedať k téme, to bežne odpovedáte na otázku úplne niečo ine ?
..o samotnu rakovinu mi nejde tu možem dostať aj z cukru, ale to už nieje vaša vec. dal som jednoduchu otazku a čakal som jendoduchu odpoved ..
..Tie benson som ešte nemal, su fajn ? o nich som zatail počul len že su nechutne, ale možno to bola len poza od ludi čo davaju iba marlboro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale spat k teme:
vraj marsky su najlepsie, ale zas som pocul aj nazor ze benson and hedges su najlepsie. ja by som osobne tieto dve znacky dal. a co sa tyka LM tak tie su praveze uplne najvacsie svinstvo zo seckych cigariet
..o samotnu rakovinu mi nejde tu možem dostať aj z cukru, ale to už nieje vaša vec. dal som jednoduchu otazku a čakal som jendoduchu odpoved ..
..Tie benson som ešte nemal, su fajn ? o nich som zatail počul len že su nechutne, ale možno to bola len poza od ludi čo davaju iba marlboro