Skúšal som googliť nejaké porovnanie cigariet, teda jedná sa o to, ktoré sú úplne najkvalitnejšie až po najnekvalitnejšie. Neviete nejakú stránku, výskum a pod ? Na akej úrovni sú Sparty a Petry ?
Nevýraba sa to tu na sk aj tak všetko z toho istého tabaku? Lebo aj také Lucky Strike oproti tým čo som v Nórsku, alebo Česku fajal chutili jak mokré seno tieto slovenské.
@karlotiskot tabak možno dávajú ten istý, ale tie ostatné kokotiny si dávajú asi všetci inak a iné...lebo aspoň mne niektoré chutia a niektoré nie a keby to bolo to isté tak mi chutia všetky, alebo nechutia všetky
@karlotiskot nieee tomu neverím aj odôvodním! Lucky Strike sa mi páči značka, dajme tomu aj krabička, ale nechutia mi cigy...phillip morris detto. Winstonky zas nemajú nijak peknú krabičku a ani značka nie je taká známa (hoc stará) a chutia mi...ale najvác marsky of course
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale tak celkovo je kvalitnejší ten tabak čo si musíš šúlať
Marsboro si daj
ale najlepšie asi bolo, keď sa kúpil Lucky Strike tabak v Nemecku a ušúľali sa v kombajne....