Milé slečný dámy ženy v najlepších rokoch mám jednu otázku po prečítaní niektorých fór na tomto portáli mám na Vás jednu zaujímavú otázočku ako si predstavujete že by Vás mal osloviť muž chalan a čo by si mal obliecť na prvé rande
okej tak teda. Každému sa páči niečo iné. Moje kamarátky sa zo mňa pernamentne smejú, že mám otrasný vkus. Myslím, že nie je podstatné čo si oblečie. (pokiaľ to nebude špinavé, nevhodné alebo vrcholne nevkusné) Pokiaľ holku chalan priťahuje tak je fajn. Pokiaľ nie kilo make-upu to nezmení
tak co sa tyka oblecenia to skutocne zalezi na tom, kde prve rande bude hlavne ze bude to oblecenie ciste a upravene a ako by ma ohuril??urcite spravanim a najma recou- mam radsej ked sa da rozpravat o tom co nas bavi oboch a nie len o mojich alebo jeho vlastnych zalubach...
mňa vie strašne ohúriť niečie chlapcovo správanie... ani nezáleží od oblečenie ani nemusí byť ktovieaký nádherný... stačí že je vtipný a slušný k dievčatám... to ma vie dostať ... a samozrejme u mňa taká úchylka: HNEDÉ OČI
Nemusí byť práve na výhru o najsexi muža, ale musí upútať môj pohľad, nemusí byť génius ale mal by mať aspoň nejaký všeobecný rozhľad a nemusí byť chodiaca encyklopédia vtipov, ale mal by vedieť ako dosiahnuť môj úsmev prípadne dokonca smiech. A vraví sa že gentlemani vymreli, ale pokiaľ je chalan gentleman, ale zároveň berie dievča ako rovnocenného tvora, tak je to priam dokonalé
Oblečenie - mám tendenciu všímať si oblečenie len keď sa naozaj nehodí...
Výzor - každý má iný vkus, kamarátka úplne nadšene pozerala po chalanovi, ktorý bol síce "vykachličkovaný" a vysoký a obľúbenec vo svojej triede, ale mne sa nepáčil... Ja som zase s nadšením pozerala na chalana ktorý sa nepáčil jej...
noo podla mna najma to spravanie a teda rozhodne musi mi byt ten chalan sympaticky ,bo ked sa dakto slusne sprava a je mi neprijemny.........a inak tiez sa mi smeju ze namam vkus bo si nevyberam tych namyslenych krasavcov co ine baby
no mne sa hlavne páči, ked chalan nie je tuctový...nemusí byť zrovna fešák, no malo by z neho niečo vyžarovať... a mal by brať baby ako niečo nádherné, nie ako kus mäsa... to sa proste nedá len tak povedať, aký typ sa mi páči, pretože mne je jedno, čo sa mi páči... ja nechcem s nikým chodiť, až keď to bude mať zmysel..
co mate vsetci proti cervenym teniskam? sak akej farby by asi mali byt tenisky od Ferrari? zelene?
k obleceniu...vsetko toto nado mnou su kaleraby. nikomu na obleceni nezalezi, ale iba vo fore...ked ides niekam kde mas byt centrom osobnosti, tak sa tak musis aj obliect...je ale tazke obliect sa tak, aby to nebolo ani prilis jemne ani prilis snobske ani prilis vyzehlene (ako oblek)...to s cim sa mi vzdy podari zaujat kazdeho co ide okolo (ale zase iba pozitivne) je kombinacia mikina+sportove sako...sako na mikinu s kapucnou...viem, nie kazdemu sa hodi - tebe sa nemusi - ale stavim sa ze ked to dobre zladis tak ako to ma byt (tmave sako a svetla mikina) tak zaujmes pozornost kazdej jednej...cize zabudni na reci, ze na obleceni nezalezi
Ohúri? V dobrom? Po pravde neviem... musí ísť o kombináciu viacerých ťažko opísateľných faktorov . V každom prípade, áno, musí sa k dievčaťu správať ako k rovnocennej bytosti, vedieť byť vtipný, ale aj vážny, ked to situácia vyžaduje, mať podobné záľuby či preferencie a musí samozrejme preskočiť nejaká iskra. Tu nehovorím o blondáčikovi s modrými očami a oblečení podľa poslednej mody (taký by u mna veľmi nepochodil), ale niečo na nom mi musí napovedať: aha, ten je zaujímavý...
Mna priťahujú tmavé oči, tmavé vlasy, pekný úsmev. Nie je to podmienka, ale ked takého vidím, zaujme ma na prvý pohľad. Asi tak
27.nemyslim si ze viem vsetko - este stale je toho viac, co sa mozem naucit ako toho co viem...a myslim ze to ani inak nebude tak ale co poradis nejakemu hamblivemu 17rocnemu chalaniskovi, on asi starsie ako on balit nebude...a tym samozrejme ide aj o ine veci ako o vyzor ano beriem ale on chce zaujat nieco mladsie ako on...
cim? no ohuri ma, ked bude normalny, prirodzeny, prijemny a ako by ma mal oslovit? to je uplne jedno, proste nejako jasne ze nie s alkoholovym zapachom a oblecenie? normal, rifle, trick
33. Čo komu vyhovuje... Len nech je sám sebou... pokiaľ je mu nepríjemné keď má strnisko, tak nech sa radšej oholí a naopak. A nemyslím že by práve toto bolo niečo podľa čoho by dievčatá "posudzovali" chalanov...
neviem.. ja na rande nechodim... nebavi ma sediet na kave..
mna by chalan ohuril svojou spontalnostou..proste nayostat ticho ked pred vami prejde stado krav.. ale dat do eteru nieco..aj ked bez zmyslu.. (spontalny nemyslim agresivny)..
tak hlavne, bud sam sebou, nebud niekym kym niesi.. to si väcsina zien ceni nemusis byt ani vulgarny, ale tak pochvalit babu, ze super vyparada a tak hehe
Hm . . . . Ja som mal tonu peknych bab , ale vzdy som to PO**BAL omg . Snazil som sa byt sam sebou , oblecenie som nemenil a zostal som VERNY . . . Nikdy to nevislo
aj ked si vacsina muzov mysli ze ohuri vzhladom tak to nie je pravda nemusis hrat tvrdasa aby si sa zapacil mozno ak chalanom ale zenam urcite nie ale nemozes zase vyzerat ako makkys to je tiez zle ale zaujat mozes spravanim inteligenciou a podobne ale zase aj vzhlad trosku nemusis vyzerat ako bezdomovec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A je jedno čo si oblečie ak to bude primerané miestu kam pôjdeme.
okej tak teda. Každému sa páči niečo iné. Moje kamarátky sa zo mňa pernamentne smejú, že mám otrasný vkus. Myslím, že nie je podstatné čo si oblečie. (pokiaľ to nebude špinavé, nevhodné alebo vrcholne nevkusné) Pokiaľ holku chalan priťahuje tak je fajn. Pokiaľ nie kilo make-upu to nezmení
Nemusí byť práve na výhru o najsexi muža, ale musí upútať môj pohľad, nemusí byť génius ale mal by mať aspoň nejaký všeobecný rozhľad a nemusí byť chodiaca encyklopédia vtipov, ale mal by vedieť ako dosiahnuť môj úsmev prípadne dokonca smiech. A vraví sa že gentlemani vymreli, ale pokiaľ je chalan gentleman, ale zároveň berie dievča ako rovnocenného tvora, tak je to priam dokonalé
Oblečenie - mám tendenciu všímať si oblečenie len keď sa naozaj nehodí...
Výzor - každý má iný vkus, kamarátka úplne nadšene pozerala po chalanovi, ktorý bol síce "vykachličkovaný" a vysoký a obľúbenec vo svojej triede, ale mne sa nepáčil... Ja som zase s nadšením pozerala na chalana ktorý sa nepáčil jej...
kazda zenska chce nieco ine ale skoro vsetky chcu vipneho chalana co sa casto usmieva...a u mna su tieto dve veci velky problem
nie ja mam svojho mata ..
ale inak konrad ma zelene(tusim)
viacej mi nerobit inkfart jasne?! ..
a cim ohuri?no jednoznacne spravanim a hlavne ziadne trapne kaleraby do hlavy
jednoznacne ma vie ocarit chalan ktory je vtipny..pohodak..a proste ked s nim je o com..
..
k obleceniu...vsetko toto nado mnou su kaleraby. nikomu na obleceni nezalezi, ale iba vo fore...ked ides niekam kde mas byt centrom osobnosti, tak sa tak musis aj obliect...je ale tazke obliect sa tak, aby to nebolo ani prilis jemne ani prilis snobske ani prilis vyzehlene (ako oblek)...to s cim sa mi vzdy podari zaujat kazdeho co ide okolo (ale zase iba pozitivne) je kombinacia mikina+sportove sako...sako na mikinu s kapucnou...viem, nie kazdemu sa hodi - tebe sa nemusi - ale stavim sa ze ked to dobre zladis tak ako to ma byt (tmave sako a svetla mikina) tak zaujmes pozornost kazdej jednej...cize zabudni na reci, ze na obleceni nezalezi
nad tebou su pisane kaleraby a len ty mas pravdu?..hm..no ako myslis..a aj s tym ze tvoj styl obliekania je proste neodolatelny..
Mna priťahujú tmavé oči, tmavé vlasy, pekný úsmev. Nie je to podmienka, ale ked takého vidím, zaujme ma na prvý pohľad. Asi tak
mna by chalan ohuril svojou spontalnostou..proste nayostat ticho ked pred vami prejde stado krav.. ale dat do eteru nieco..aj ked bez zmyslu.. (spontalny nemyslim agresivny)..