No, tak ja neviem, ale niektoré veci sa mi v ankete zdaju pritiahnute za vlasy...Spraviť zo seba otroka? To je moc. Alebo odrezať od sveta? Ved to sa asi ani nedá...Teda nejak sa do toho nevyznám ale...Cip by som si nedala...:/
a nieze vas odradia slova z biblie,lebo oto tam nejde.Chcu cipovat uz aj novorodencov,do roku 2020zaviest cip do hlavy,v Barcelone maju cip v ruke aby sa dostali na VIP miesto...Je toho plno na nete,kto chce najde.A kto neveri nech sa pozrie co sa uz tu robi-povinne cipovanie psov,maciek a fretiek.Ale nezlaknite sa ze povinne,kto ma rozum neda ani zviera cipovat!Ide to postupne nenapadne a ludia riesia radsej gorilu a celebrity.Mor ty a vol nebyt ako byt otrokom!!!
Ano... virtualne peniaze ti mozu na 100% kontrolovat niekto, koho si v zivote nevidel...
Uz davno sa pracuje na tom, ako ovplyvnovat ludsku mysel, ci uz prostrednictvom cipov,a lebo inych latok...
Liek na rakovinu, 10000x ucinnejsi ako chemoterapia, uz poznali v 76-tom, len sa to utajovalo, a je to posraty plod z pralesa » www.topky.sk/cl/13/1298562/Z...
Ludske telo(bunky) su "naprogramovane" na +/-150rokov, len vsetok ten humus, co nas obklopuje nas zabija skor... a samozrejme, ze vlady by sa tomu tesili najviac, keby sme sa dozili 150ky, aspon by sme mohli robit do 140ky a potom az dochodok...
Nie som proti pokroku, ale ked chces zo seba spravit "otroka", ktory moze hovorit, robit a konat len tak, ako mu to iny nariadia, inac ti odpoja cip a ty sa nedostanes ani do domu, nech sa paci... ja ostanem radsej svojvolny...
Furt sa najdu idioti, ktory este veria tomu, ze si vedenie "volia"...
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h liek na rakovinu je uz davno..podobne ako zvysok dnes "neliecitelnych chorob". ide o to, ze ak by sa prislo s liekmi, farmaceutika a podobne firmy by prisli o vsetke zisky..je predsa vyhodnejsie ludi liecit aj niekolko desiatok rokov, za kazdeho brat peniaze ako im dat napriklad jednorazovo liek a nemat z toho ziaden dlhodoby, financny benefit..precitaj si knihu..tusim ze sa vola doktor smrt? neviem..viem ze ju pisal byvaly vysoko postaveny clovek z jednej farmaceutickej firmy, a opisuje tam ake praktiky sa vedu a podobne..ze lieky na rakovinu uz by mohli davno predavat, ale vsetko sa to toci len okolo penazi..
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h ono dnes, tazko zistis, co je pravda a co nie mozno ze ani nie sme v skutocnosti na zemi ale sme len nejaka fiktivna mmorpg hra, ktoru hraju azijci vo volnom case a ked spime, su logoutnuty
Co sa obuvas do laposky a neuraz tu druhych ludi.Vsetko co pisal sa da lahko zistit a prelozit aj z cudzich jazykoch.Tak isto ako vtedy ludia neverili ze moze existovat take nieco ako mobil tak teraz pises ze toto su konspiracne teorie.Inde sa uz bezne cipuje len ty tu spis na vavrinoch.Sak v mene pokroku budes asi prvy a dopadnes ako hlavny hrdina filmu zivot na dialkove ovladanie.Je to tvoja vec rob si co chces ale nevnucuj inym svoj nazor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» www.topky.sk/cl/10/1296577/Z...
osobne nesúhlasím ani s jednou možnosťou
hoci, ISIC už mám s čipom.....
a nie je socík, aby bolo trestné nemať pri sebe občiansky
žiadny čip si nedám...na seba ani do seba.....
staci 2-4sekundy v mikrovlnke a obvody su v cudu...
Rovnako sa pracuje na technologii, ktorá by nám umožnila ovládať počítače myslou , aj keď to je zatial v plienkach.
Vedci našli látku, ktorá by nám môže predlžiť život o 50 rokov.
Liek na rakovinu je nadosah ruky.
Ale idioti budú za pokrokom vždy vidieť len otroctvo , manipuláciu a neviem akú konšpiráciu.
Ano spoločnosť funguje tak, že má svoje velenie a každý v nej má svoju úlohu a tak to proste má byť.
Vždy budú ludia, ktorí budú chcieť niečo zneužiť, vždy budú kauzy, vždy bude kriminál, ale kôli tomu pokrok nebrzdime.
Ano... virtualne peniaze ti mozu na 100% kontrolovat niekto, koho si v zivote nevidel...
Uz davno sa pracuje na tom, ako ovplyvnovat ludsku mysel, ci uz prostrednictvom cipov,a lebo inych latok...
Liek na rakovinu, 10000x ucinnejsi ako chemoterapia, uz poznali v 76-tom, len sa to utajovalo, a je to posraty plod z pralesa » www.topky.sk/cl/13/1298562/Z...
Ludske telo(bunky) su "naprogramovane" na +/-150rokov, len vsetok ten humus, co nas obklopuje nas zabija skor... a samozrejme, ze vlady by sa tomu tesili najviac, keby sme sa dozili 150ky, aspon by sme mohli robit do 140ky a potom az dochodok...
Nie som proti pokroku, ale ked chces zo seba spravit "otroka", ktory moze hovorit, robit a konat len tak, ako mu to iny nariadia, inac ti odpoja cip a ty sa nedostanes ani do domu, nech sa paci... ja ostanem radsej svojvolny...
Furt sa najdu idioti, ktory este veria tomu, ze si vedenie "volia"...
Ale svoje nevzdelané hlúpe dristy prosím dalej smeruj sem
Je vecou tvojho sebaurčenia čo budeš robiť.
Ale niečo robiť musíš , to je tvoja jediná povinnosť.
A ak sa ti to nepáči, tak chod bývať do džungle a rob si tam hugačača.
Svet je plný bláznov , to, čomu ty hovoríš sledovanie je kurva národná bezpečnosť a som za to, aby sa jej techniky zdokonalovali.
Hlavné je, že budú vedieť aj to, že niekto si doma v izbe vyrába bombu a zastavia to skôr ako to odpáli medzi ludmi
Kto nič neskrýva , nemá sa čoho báť.
Zavidim ti, lebo si hlupak a nemusis rozmyslat...
Pocet ludi chcu zredukovat na max 2miliard... myslis, ze budes patrit medzi tych, co tu ostanu?
Zelam ti, aby sa ti naplnili predstavy o dokonale bezpecnom svete, ale zial veci nie su az take ruzove...
Aka to bezpecnost, ked WTC dalo zburat vlada, ktora najviac bojuje proti "terorizmu"?
Mas nasadene najnovsie "cool" ruzove okuliare, aby si bol "in" a nevidis, co sa vlastne skutocnosti deje okole teba...
Odporúčam riešiť si takéto veci pri alkohole, pozerať videá z youtube a rozoberať to s tvojimi rovnako inteligentnými kamarátmi.
@trdelniiiq Tieto praktiky nepopieram , podobne ako so zdrojmi energie, tie rozumnejšie sa začnú využívať až ked dôjde ropa.
Treba bojovať proti ludom, ktorí svoje postavenie zneužívajú , ale nie tým, že sa bude brzdiť pokrok.
Tú knihu som čítal , ale existuje aj xzz iných tažko vzdelaných ludí, ktorí hovoria, že je to nezmysel.
A ak si majitel farmaceutickej spoločnosti a rozodneš sa niečo nepredávať, tak je to svinstvo, ale je to tvoje právo bohužial.
Tam nás doviedol systém, nie pokrok.
Pokrok je vo všetkých ohladoch kladný, je to zmýšlanie ludí, ktoré treba zmeniť.