V poslednej dobe teda hlavne kvoli bližiacemu sa sčitaniu ludu sa rozmohli rozne inciativy aby sa ludia nehlasili k cirkvi pripadne opačne, a ine pomätene uvahy. Mňa by len zaujímalo aky je podla vas nazor na sekularizaciu, ma vyznam oddelenie cirkvi od
V praxi že štat by nikdy nedopustil aby stratil svoj majetok a svoje prijmy, pretože cirkev v tomto potrebuje, a pre cirkev je štat prostriedok na manipulovanie obyvatelstvom a vpyl svojej moci. A na Slovensku je to bohužial silno prepojene jedno z druhym
Cirkev je obyčajný fanatizmus, ja podlieham pod štát, som neveriaca,tak dosť čo ťa celý život riadi štát, tak ešte aby sa do mňa starala tá pokurvená cirkev ? Cirkev nemá mať čo zasahovať do neveriacich ! Preto som za oddelenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Každý nech si dá čo chce, podľa presvedčenia a pokiaľ sa za katolíkov nahlási (teoreticky) o 50% menej ľudí, tak Cirkev nebude tak podorovaná.
Podľa mňa dôvod je v strachu politických strán, že prídu o svojich voličou ktorý su veriaci.
BINGO !!!
@17 @333xander trochu drsné ale aj ja si to myslím