Prepaaaac ale k tomuto sa ja vyjadrit nemozem nic take som totizto ani nemal..Asi len to ze ked som zadany tak cisto nezavazny sex by som urcite (!!!) nepraktikoval..A dufam, ze ani moja druha polovicka Lebo ja som mrte ziarlivy a kebyze sa to dozviem tak aspon ma uvidite v novinach ze zabaasnuty za vrazdu
hh...noo tak som sa zasa raz pobavila ale vazim si vtoju uprimnost osoba... dnes malokto vide len tak s niecim takym ....a pritom je to uz viac menej uplne normalne... aj ked podla mojho nazoru LEN TAK...myslím že príležitostný sex je pre tých, ktorí nemajú na viac... a v mladosti nevedia co so sebou... ale tak rpoti gustu ziaden disputaaaat lidi...
neveim.. necítil by sa potom clovek taký prazdny? ved to nebude o citoch. len cisty sex? dobre jasne treba si uztit ale urcite je tam zavratny rozdiel medzi sexom z lasky.. ale neodsudzujem sex na jednu vec vsetko treba vyskusat
cisto nezavazny sex moze aj znamenat ze nevediete vztah. tiez mam take ze stretneme sa vyspime sa a nic neriesime a takto to je par chvil (nebudem definovat ci mesiac pol roka alebo rok) ale zeby som skakala do postele s chlapmi na ktorych len tak nezavazne natrafim urcite nie. za prve tazko ti ten clovek ulahodi atd a za dalsie k comu je to dobre? nechapem. ale tak ked ta to bavi...
len tak som naposledy spala so znameho pandou. vyziadala som si ju do postele a pri tom som ju ani nepotrebovala
Najlepsia veccc tiez sa nerad vraciam, poslednu dobu ma ale viac bavi nezavezny sex v 3ke, bohuzial vzdy len 2ch+1d, ale ak by sa tu nasli 2 kamosky tak smelo piste TS
nevera existuje od jakziva chlapom toje jedno ako ktorim ze pribi takto jedna pixa ti pocase zacne smrdiet tak to treba vymenit bez urazki dami ale aj tak treba skusit secko
aaaaa, nooo jedna z mojich hlavnych potrieb ... nebyt poriadnej je.acky tak vam pisem pohladnice z neakeho ustavu pre dusevne narusene pripady... hmmmm, len si uzit a potom nic, ziadne opletacky, ziadne vyznania...
24. CHLAPCE TO SI ESTE NAMAL TO PRAVE.... ALEBO SI NEMAL NIC!!...MILOVANIE JE MILOVANIE...A SEX JE SEX...SEX__DROGY__HUDBA__OK LUDIA__..POHODICKA NA KAZDY VECER..
ja ti to nevycitam.. ..no musis uznat, kazdy nemoze byt rovnaky...no radsej mat sex pokazde z dakym inym, nez keby som sa namotala na dajakeho kokota co sa nestiti mi jednu jebnut,a ja ako naivna krava dufat ze sa to zmeni a s laskou primat rany...ja zasa nechapem take zeny..
ked sa ti nepacia, tak preco ich neignorujes??? bola jasne dana tema...a to znamena, ked sa ta to netika tak sa do nej neplet..to ze ty nepoznas caro jednej noci, to je tvoja vec.. netrapi ma.. tak nechaj temu temou.. a nas co sa nam to takto paci napokoj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
len tak som naposledy spala so znameho pandou. vyziadala som si ju do postele a pri tom som ju ani nepotrebovala
chlapy, bodaj by vas bolo viac
ja ti to nevycitam.. ..no musis uznat, kazdy nemoze byt rovnaky...no radsej mat sex pokazde z dakym inym, nez keby som sa namotala na dajakeho kokota co sa nestiti mi jednu jebnut,a ja ako naivna krava dufat ze sa to zmeni a s laskou primat rany...ja zasa nechapem take zeny..
ked sa ti nepacia, tak preco ich neignorujes??? bola jasne dana tema...a to znamena, ked sa ta to netika tak sa do nej neplet..to ze ty nepoznas caro jednej noci, to je tvoja vec.. netrapi ma.. tak nechaj temu temou.. a nas co sa nam to takto paci napokoj...