ale je to blbos..to ako keby sme si dobrovolne priznali ze patrime pod USA a to nikdo nedopusti..aspon vacsina ja som skvor za Rusko skurvene USA!!! aj ked..mam rad hamburger a neviem co by som robil bez chopprov a kurta cobaina
Mozno pred rokom 2007/2008 by som suhlasil.. Ale teraz ked je cela europa na kolenach je taketo nieco nerealne.. Ako inak by to museli cele tahat nemci a aj my chudobne Slovensko by sme na to riadne doplatili.. Proste sa to neoplati absolutne nikomu (len tym, ktori tahaju za nitky).
Velke staty ako Francuzsko a Nemecko sa budu moct prizivit na ekonomikach malych zajebanych krajin jak je SR, a tie zas budu vdacne a poslusne vzhliadat hore k panovi a cakat na zbytky od vecere
ci jak?
kokotiny, EU nam na chuja bolo ta uz len toto by bolo na daco dobre....
vyrezat slovensko z mapy a presunut dakde za australiu, bo tu dzigava komusi (a cestou povyhadzovat co tu nepatri ..ti-co-ich-netreba-menovat)
viac menej to už existuje. odkedy bola schválená lisabonská zmluva, európska únia je ako konfederácia a slovensko, nemecko, anglicko atď. sú akoby len "časti" tohto štátu. európska únia defacto už neni iba "únia". má rovnaké práva a zákony ako jeden velký štát a odoberá jednotlivým krajinám ich práva
že to k niečomu takému smeruje už od založenia európskej únie, a že je to prakticky len záležitosť názvu, lebo samotná európska únia sa pravdepodobne skôr či neskôr do nejakého takého stavu/zriadenia aj tak dostane.
to bude super... tesim sa velmi,´vzdy som bola za to, aby sa nieco podobne uskutocnilo, ale aj tak najradsej by som isla do nemecka do cierneho lesa sa pozriet, hehehehehe
V podstate EU je začiatok niečoho ako sú spojené štáty americké, osobne si myslím, že chcú spraviť viacero veľkých celkov a potom ich postupne zlučovať do hromady a kto sa nepridá bude ekonomicky nestabilný a časom sa bude musieť pridať.
Spojiť všetky štáty EU do jednej federácie s jednou vládou ,čiže jednoducho v jeden štát ,tak to by bola ekonomická aj vojenská sila. Projekt trochu kazí V.Británia , ale nakoniec by sa musela rozhodnúť ,či bude ťahať s USA ,alebo sa pridá k EU. Len prečo prvý vyšiel z takýmto nápadom nemec , ked je takmer isté ,že nemci by na tom najviac ekonomický stratili. Ešte tak nájsť politikov ,ktorí by mysleli europsky a nie národne. Možno by sa do takej vlády hodili ľudia bez minulosti. Ćiže začať vychovávať určitý počet odhodených detí z rôznych štátov , ktoré by nemali kontakt s verejnosťou /niečo na spôsob čaučeskových detí /, ktorých vraj mal čaučesko cez 5000 a vychovať z nich politikov.
dalo sa to cakat, a ked to bolo v zeitgeiste kazdy sa na tom smial, myslim ze euro ako mena by sa v sucastnej podobe nedozilo vela, pretoze zeho pouziva privela krajin s rozdielnymi ekonomikami, su tri moznosti zrusit euro, rozdelit ho na zapadne-vychodne, alebo spojene staty europske, myslim ze to je nieco co zazije este nasa generacia, aj ked som skor proti ... mne euro chybat nebude
Superštát Európy je utopickým snom a nikdy nemôže byť skutočnosťou.
Minulosť je predsa svedkom toho, že veľké štátne celky nemôžu vytrvať, nakoľko ich zničia vnútorné rozbroje (ríša Alexandra Veľkého, Rím, Zlatá horda...).
Obávam sa, že Václav Havel mal pravdu, keď v francúzskom parlamente označil EÚ za vlak, ktorý sa rúti dopredu zotrvačnosťou, negujúc nové požiadavky a otázky, ktoré od založenia únie (1957, Rímske zmluvy) vystali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ci jak?
kokotiny, EU nam na chuja bolo ta uz len toto by bolo na daco dobre....
vyrezat slovensko z mapy a presunut dakde za australiu, bo tu dzigava komusi (a cestou povyhadzovat co tu nepatri ..ti-co-ich-netreba-menovat)
a proti EU mám viac výhrad ,ako napríklad odmietanie vstupu turecka apod.
nič sa nebude zlučovať ! len cez moju mŕtvolu
Minulosť je predsa svedkom toho, že veľké štátne celky nemôžu vytrvať, nakoľko ich zničia vnútorné rozbroje (ríša Alexandra Veľkého, Rím, Zlatá horda...).
Obávam sa, že Václav Havel mal pravdu, keď v francúzskom parlamente označil EÚ za vlak, ktorý sa rúti dopredu zotrvačnosťou, negujúc nové požiadavky a otázky, ktoré od založenia únie (1957, Rímske zmluvy) vystali.
Preto patrím medzi euroskeptikov.