Pekny vecer kazdemu takze mam dost blbu otazku ale potre ujem poradit snad nie som sam ale mam strasne citlivy zalud na dotyk co I voda ked sa ho dotknem je az velmi citlivy ako by som to nazval je to neprijemny pocit nevedel by som som mat sex ani oral.
Je to úplne normálne, je potrebne si na daný stav zvyknúť, zo začiatku je to dosť neprijemne, no po týždni by si už nemal mať problem a citlivosť by mala byť minimálna.
dovoľujeme si vás informovať, že v piatok 01. apríla 2016 budú z technických príčin zatvorené tri naše ambulancie, a to v Košiciach na Pavučiej ulici, v Žiline na Slepačej ulici a v Bratislave na Palčekovom námestí.
Zastupovať bude praktický veterinár, Mudr. @Mojdedo Prštek
V prípade potreby môžete využiť našu sex-linku na tel.čísle 0980 600 167.
Sme tu pre Vás nonstop. Pre bližšie službičky, poprosím kontaktujte
p. @feklus.
nie ale vazne. mal si niekedy sex ci este nie? urcite smer lekar, ved kto ti lepsie poradi ak nie ten...ale jedine co mi napada ak to nebude nic "chorobne" tak ho fakt nejako "znecitliviet", vseobecne sa vravi ze muzi ktori maju obriezku maju menej citlivy penis, prave kvoli tomu...tak mozno aj to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Je to úplne normálne, je potrebne si na daný stav zvyknúť, zo začiatku je to dosť neprijemne, no po týždni by si už nemal mať problem a citlivosť by mala byť minimálna.
dovoľujeme si vás informovať, že v piatok 01. apríla 2016 budú z technických príčin zatvorené tri naše ambulancie, a to v Košiciach na Pavučiej ulici, v Žiline na Slepačej ulici a v Bratislave na Palčekovom námestí.
Zastupovať bude praktický veterinár, Mudr. @Mojdedo Prštek
V prípade potreby môžete využiť našu sex-linku na tel.čísle 0980 600 167.
Sme tu pre Vás nonstop. Pre bližšie službičky, poprosím kontaktujte
p. @feklus.
Sme, 01.04.2016
nie ale vazne. mal si niekedy sex ci este nie? urcite smer lekar, ved kto ti lepsie poradi ak nie ten...ale jedine co mi napada ak to nebude nic "chorobne" tak ho fakt nejako "znecitliviet", vseobecne sa vravi ze muzi ktori maju obriezku maju menej citlivy penis, prave kvoli tomu...tak mozno aj to
Neviem, čomu sa smeješ!