@firestorm museli si ich narobit na tony este ked fungovala registracia. ved flysser tu mal asi 4 faky a minule tu jeden do fora tiez pisal nieco v tom, ze az 4 fake ucty mal spravene a len 2 mu zabanovali.
@trdelniiiq trdelnik ty tu len vkuse kvakas, ohovaras, kritizujes nenapisala si ziaden clanok, mas nick, ze TRDELNIK tak potom neviem kto je tu fake.... tak sa spamataj...
@sofia611 nj, moja chyba. nabuduce asi pojdem aj ja vykradnut divu a ine mienkotvorne media, okopirujem co tam najdem a zalozim 2 diskusie, aby si ludia sli precitat moje autenticke pribehy o sexe
a inak tvoja nútená reklama spĺňa akurát to, že sa ti budú ľudia vyhýbať článkom ešte najbližší mesiac
aspoň u mňa to tak funguje, skús písať bez toho aby si tu zakladala fóra, stavy a pod. o tom, že si niečo pridala a ak budú tvoje blogy aspoň pre jednu skupinu ľudí zaujímavé, získaš si čitateľov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
chori ludia
Na tutovku...
aspoň u mňa to tak funguje, skús písať bez toho aby si tu zakladala fóra, stavy a pod. o tom, že si niečo pridala a ak budú tvoje blogy aspoň pre jednu skupinu ľudí zaujímavé, získaš si čitateľov