Baby mohli by ste mi poradiť? idem akurát objednávať klipy do vlasov, zo stránky vlasky.sk, zdajú sa tam byč celkom fajn aj za normálnu cenu, ak máte ale nejaké iné typy na stránky budem rada no a k hlavnej otázke, ja mám vlnité vlasy a chcem si obj
och ja uz som tolko stoviek za cely zivot minula na vlasy.. vsetky clipy boli shit, hned sa to motalo.. a zehlit sa stale do rovna kvoli priceskom je tiez otrava a nici to vlasy. posledne som mala predlzene mikro kruzkami vlnene z ciny a boli lepsie ako tie zo sr.
ja som tiež na to minula už asi pol majetku a teraz sú všetky tri či 4 sady pomotané v šufliku.. odporúčam stránku nanicvlasy.sk tam sú ludksé, nad umelými ani nerozmýšlaj ... a vela šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» www.svetovy-tovar.sk/...
Fakt extrémne dobrá stránka a ešte lepší servis. Poslala som im kúsok mojich odstrihnutých vlasov a oni mi poslali vhodný odtieň pre mňa...