ludia..hlavne dievčatá ...používa tu niekto clip in príčesky? alebo niekto kto pozná nejakú dobrú stránku..kde to nie je predražené ....žiadne umeliny vlasy..ale pravé ľudské...poradte
ja som to nosievala kým som si vlasy nedala normálne predĺžiť... kupovala som si z netu lebo v meste 70 cm blond kúpiš za 200 a na nete za 130.... keby som si pamätala stránku tak ti aj napíšem, ale skús si napísať do googlu koľko cm chceš, akú farbu a za to clip- in a nájdi si čo najlacnejšie....ja som to našla tiež tak...ale musíš dať pozor a pozrieť si či náhodou neobsahujú umelé prímesy
@tancika ja mám clip-in.... ale 2 sady keďže 1 sa mi zdala málo ....čiže doma mam 170g ľudskych vlasov po svojom upravené...... menej klipov viac vlasov ..... rychle pohodlné zapnutie...... prvá sada 50 cm za 60€ ...druhá sada 60cm za 28€ (tie som nejak vychytala )...... ( zlé je na ttom to, že som si ich musela prefarbiť čo sa odrazilo aj na kvalite ale nie až tak moc)........ale ak ti mám poradiť porozmýšľaj na čo ich potrebuješ.... tešila som sa na vlasy .nosila 1 mesiac vkuse každy den do školy ale to zapínanie mi tak namahalo vlasy, že moje vlastné mi neskutočne vypadali ....vlasky som nepredala luto by mi to bolo ale nadstavujem príležitostne.... na kazdodenné nosenie je to pre vlasy záťaž a povedala som si "načo nadstavovať vlasy ked ich nebudem mať ochvilu o čo nadstaviť" ...teraz liečim svoje
Nosievala som kedysi, ale potom mi to prišlo strašne... ja neviem... proste bývalý ma objal a zatiahol nimi a spona (taká ako pukačka) sa otvorila a polka spadla dole, potom som sa s tým hodinu hrala a aj tak každý vedel, že to nie sú moje vlasy... a ísť ku niekomu na noc a hodiť vlasy s oblečením na stoličku mi tiež začínalo pripadať ako keby som si dávala zuby do pohára... Proste už nie!... Moje prirodzené vlasy ani dnes ešte nie sú také dlhé ako boli tamtie, ale sú aspoň moje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov