Caute, robil si uz niekto z vas CISCO CCNA certifikat?
zaujimala by ma obtiaznost-je to moc tazke? aka je anglictina, postaci mi uroven B2? dalo vam to nieco? kolko hodin denne/tyzdenne ste vynalozili uceniu?
@kajooooooooooooooooooooooooooo neviem, aky mas narok, lebo ja si to robim na skole (strednej), normalne mame na to kurz a platime 100 eur na semester. moj priatel by ti urcite odporucil self-learning, ked nemas k dispozicii ucitela a zaplat si az finalnu skusku.
CCNA1 atď. nepovažuje nikto za certifikát, je to len obyčajný papier, že si ukončil kurz...
Ak si chceš spraviť priemyselný (CCNA) tak musíš ovládať všetko čo je v 1-4 kurzoch a chápať tomu, potom si pozrieš otázky +- ..popritom všetkom pochytíš angličtinu, to je najmenší problém
Ak sa tomu nemieniš venovať do budúcna, tak sú to len vyhodené peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a je to moc tazke? kolko si sa denne ucil? zoberu aj cloveka ktory ma 15 rokov? (fiit stuba)
lebo sa bojim ze to nedam a vyhodim zbytocne stovak
nadtymto uvazujem aj ja, ze si to asi niekedy v buducnosti spravim
Ak si chceš spraviť priemyselný (CCNA) tak musíš ovládať všetko čo je v 1-4 kurzoch a chápať tomu, potom si pozrieš otázky +- ..popritom všetkom pochytíš angličtinu, to je najmenší problém
Ak sa tomu nemieniš venovať do budúcna, tak sú to len vyhodené peniaze
no nic, rozhodol som sa ze to dam.