Neznášam keď má niekto rozgajdanú kapucňu na jednej strane a nie pekne v strede.
Neznášam keď je niekto v reštaurácií a číta si jedálny lístok nahlas? Wtf?
Neznášam na druhých vyhrnuté rifle do pol píšťale, aby si mohli dať dlhé vzorované ponožky. OKE?
1. BABKA varí vajíčka natvrdo vždy iba v jednom starom hrnci, ktorý má oblé dno, takže sa dotýka platničky iba po okraji, takže takou kvázi kružnicou, OK, skôr medzikružím, a aj to nie je súvislé, takže možno 5-imi až 8-imi percentami plochy dna hrnca. Trvá to tak 20 minút, kým to zovrie a potom ich varí ešte tak ďalších dvadsať, asi pre istotu. Moje prednášky na tému fyzika, rovné hrubé dno a za tri minúty nechať zovrieť , vypnúť platničku a ušetriť osemdesiat percent energie totálne ignoruje. A samozrejme narieka, ako má málo peňazí, ale chladnička, mrazák najebkané do prasknutia, akoby vojna mala najneskôr pozajtre prísť!
2. ľudia, čo sa tvária ako milí, láskaví kresťania, keď sa im kladú "nepríjemné" otázky, dajmetomu aj týkajúce sa ich samých, tak sa menia veľmi častokrát na zúrivých a nenávistných tvorov, ktorí nepoznajú brata, sestru. P.S. to nehovorím o tých, čo sa netvária a nimi naozaj sú. Z tých som šťastná a rada sa vyskytujem v ich prítomnosti.
3. Keď veľkí bojovníci proti korupcii a iným neduhom v spoločnosti jebnú zákazku kámovi z mesta, ktorý zhodou okolností riaditeľuje škole, ktorú navštevujú jeho dcéry. To fuckt majú dojem, že ľudia sú absolut jeblí a nevidia to?!?
1. Nenávidím keď si privolám výťah a ešte len príde na moje poschodie a nestihnem ho ani otvoriť, hoci držím dvere nejaký retard si ho privolá naspäť. Čo tam stláča to tlačidlo nonstop úplne kým nezastaví výťah?
2. Nenávidím keď niekto z mojich kamarátov alebo známych skúsi niečo nové alebo ide niekam s niekým iným, keď ja som ho na to prehovárala dlho a nechcel ísť a tvrdil, že to robiť ani neplánuje.
3. Nenávidím, keď si sadne niekto v autobuse na sedačku do uličky a tvári sa, že je slepý keď je okolo neho 5000 ľudí čo by si chceli sadnúť.
@fukaj ja zvyknem nahlas čítať menučko ale to len preto, lebo takmer vždy je so mnou v reštike niekto, kto nevidí čítať menu kvôli zlému zraku tak im musím prečítať ja
No a teraz ja:
- neznášam, keď ľudia nechávajú po sebe omrvinky
- keď nechávajú hubku v dreze
- keď 'nevypínajú' perá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Neznášam keď je niekto v reštaurácií a číta si jedálny lístok nahlas? Wtf?
Neznášam na druhých vyhrnuté rifle do pol píšťale, aby si mohli dať dlhé vzorované ponožky. OKE?
2. ľudia, čo sa tvária ako milí, láskaví kresťania, keď sa im kladú "nepríjemné" otázky, dajmetomu aj týkajúce sa ich samých, tak sa menia veľmi častokrát na zúrivých a nenávistných tvorov, ktorí nepoznajú brata, sestru. P.S. to nehovorím o tých, čo sa netvária a nimi naozaj sú. Z tých som šťastná a rada sa vyskytujem v ich prítomnosti.
3. Keď veľkí bojovníci proti korupcii a iným neduhom v spoločnosti jebnú zákazku kámovi z mesta, ktorý zhodou okolností riaditeľuje škole, ktorú navštevujú jeho dcéry. To fuckt majú dojem, že ľudia sú absolut jeblí a nevidia to?!?
Ked nejsu kkti
Stacia dve!
2. Nenávidím keď niekto z mojich kamarátov alebo známych skúsi niečo nové alebo ide niekam s niekým iným, keď ja som ho na to prehovárala dlho a nechcel ísť a tvrdil, že to robiť ani neplánuje.
3. Nenávidím, keď si sadne niekto v autobuse na sedačku do uličky a tvári sa, že je slepý keď je okolo neho 5000 ľudí čo by si chceli sadnúť.
Ľudí co maju ego jak vesmír
Manažérske teoretické super zlepšovaky ktoré v praxi vôbec nefunguju
No a teraz ja:
- neznášam, keď ľudia nechávajú po sebe omrvinky
- keď nechávajú hubku v dreze
- keď 'nevypínajú' perá