@ancika2005@5 dávam buď sójové nudličky uvarené v čiernom pive, fazuľu, alebo oboje dnes som dala len fazuľu. normálne zosklovatíš cibuľku, pacneš tam mletú papriku, korenie, kmín, krájané rajčiny, bielu papriku, tú fazulu (prípadne aj sóju), zemiaky, podleješ, osolíš a varíš, kým nie sú krumple mäkké, nakoniec pridáš majorán easy
@nicitel@17@thunderstorm@18 ja sa celkovo nebijem, nemám toto v povahe. Už vôbec by som nezačal biť dievča alebo nejaké nežné pohlavie, to by som nedokázal. Aj keď hoci bývam niekedy citovo zranený, ak si vôbec spomeniem, že mňa ešte ani žiadne dievča nemilovalo (aspoň čo mi to posledné, čo som mal "najdlhšie" hovorilo). Moc ma to neteší pochopiteľne, možno nejak ma to chvíľkovo poznačilo, ale to však neznamená, že neznášam opačné pohlavie celkovo. Ja som ľúbil už, to či mi to verila alebo nie, tak s tým už nemôžem.. Ja som tiež len človek a neovládam všetkú tú teóriu a veci okolo vzťahov. A tiež to neznamená thunderstorm, že ak sa s tebou nezhodnem a nerozumiem si s tebou, že mám akési zlé ponímanie na všetky ženy. Občas som sklamaný, občas nie, občas som citovo chladný (zvlášť keď necítim, že som zamilovaný alebo by som mal byť, keď nič na to tak nevyzerá). Som ale aj romantik, niekoľkokrát by som ženu miloval asi aj viac než seba. Ale to mi žiadna neuverí, lebo to som len povedal, ale neurobil, lebo nemám ani ako urobiť.
@kerrang@19 ale tu o bití nikto nič nehovoril, keby si napísal že keby ta niekto znásilnil bola by to pre teba morálna potupa tak to chápem, ale tým že si dodal od dievčaťa z toho vyplýva ako keby boli pod tvoju úroveň. Možno aj pre to ta žiadna neľúbila a do kedy svoj postoj nezmeníš ani to inak nebude.
@nicitel@20 neviem, či morálna potupa.. ja sa nebijem celkovo.. Nie sú, len ma trošku štvú také typy ako Thunderstorm, čo mi vyhrknú 1000 nedostatkov. To, že mi ich stále bude hovoriť, tak tým mi moc nepomôže.. Ale nerozumieš tomu, nevadí no.
Cestoviny a ktomu som si spravil cibulku, slaninu a heinz fazula ako omacku plus korenie a na vsetko toto som zastruhal asi 3 druhy syra... Korenia a pod.
@kerrang@19 wtf, že teba to ešte baví zakaždým ťa pošlem do pekla a ty furt otváraš dokolečka ten istý, pre mňa už dávno zabudnutý nezmysel
keď nemáš čo povedať k nejakej téme, nehovor nič, ak sa cítiš byť ukrivdený, keď ti niečo napíšem, tak na mňa nereaguj a ži si vlastný život simple as that
'lebo ona nie je svätá' je dôvod tu furt celý birc otravovať tvojimi komplexami? strašne musíš byť inak nad vecou, keď reaguješ na každé moje fórum a každý môj status a furt vyťahuješ rezne a to, čo som ti raz vytkla (ok, možno dvakrát, ale to preto, že si spomalený)
dospej už, nájdi si koníček a zváž psychoterapiu, peace.
@thunderstorm@27 ja nie som spomalený a máš toho dozaista viac na rováši. Ja som ti toho toľko zlého nepovedal a ešte tu niektorí ľudia začnú na mňa, že ja ti nebodaj robím zle. Nech si prečítajú v tomto statuse 14-ty koment a pochopia, že som nijako neublížil. Lenže keď je niekto zaslepený sympatiami, tak to potom takto vyzerá, že ja útočím a som na vine. » www.birdz.sk/thunderstorm/st...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
dobre bolo...
Ty si riadny hnusák počúvaj!
keď nemáš čo povedať k nejakej téme, nehovor nič, ak sa cítiš byť ukrivdený, keď ti niečo napíšem, tak na mňa nereaguj a ži si vlastný život simple as that
'lebo ona nie je svätá' je dôvod tu furt celý birc otravovať tvojimi komplexami? strašne musíš byť inak nad vecou, keď reaguješ na každé moje fórum a každý môj status a furt vyťahuješ rezne a to, čo som ti raz vytkla (ok, možno dvakrát, ale to preto, že si spomalený)
dospej už, nájdi si koníček a zváž psychoterapiu, peace.
» www.birdz.sk/thunderstorm/st...
tak ešte raz a pomaly - načo na mňa reaguješ, keď to zakaždým skončí tým, že ťa pošlem dpč? aby si mal ďalší dôvod vyplakávať?