@johnysheek nemyslela som to tak, že je jedna správna, len, že jedna tam dosť kričí a je ľahko rozpoznateľná od ostatných, pre niekoho povrchnosťou, pre niekoho len odlišnosťou, pre mňa, úprimne, to prvé.
@gothicpoethic počuj, koľko rokov má ten tvoj chlap? furt o ňom len čítam a nejak si ho neviem predstaviť - teda, charakterových vlastností si už popísala kopec, ale neviem k nim priradiť žiadnu zodpovedajúcu telesnú schránku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
-schopnosť vytáčať ma do nepríčetnosti
-schopnosť privádzať ma do stavu blížiacemu sa k nervovému kolapsu tým, že si neupratuje a keď mu upracem, tak mi nadáva, že nevie nič nájsť
-dlhé vlasy
-frflanie na M.Rúfusa
-iróniu
-neuráža sa na moje blbé poznámky
-akceptuje moju infantilnosť
-tvári sa urazene, keď mu poviem, že ho ľúbim
A kopec iných dobrých vlastností
jááj a že veľké nohy,keďže tí chlapi majú veľkého že vraj
Akych chlapov myslis? s zilnatymi rukami?
so žilnatými rukami,peknými bielkami a veľkými nohami
to sú chlapi
Velke nohy? tak to je fajn ja mam 45 , jedny tenisky divne dokonca 47
ale dobre no už nepreháňaj,je veľa hodín
Ja mam fakt take hnaty (ROFL)
nesmie mu chýbať láska ku mne,vernosť a komunikatívnosť (nechýba ani jedno, rozpráva viac ako ja, to je ešte lepšie
a nebolo by na škodu, keby mi bol oporou a vedel variť, lebo ja neviem (nemusím dodávať, že aj toto spĺňa
možno by ma neskôr ešte dačo napadlo, ale na teraz je to všetko
žiarivé modré oči a krivý úsmev, waaa
...a ako čerešnička na torte sú pre mňa krásne blonďavé dredy a modré oči , hehe