Vedci ešte stále nepotvrdili, že všetci vidíme rovnaké farby. To, čo niekto vidí ako zelenú, môže niekto iný vidieť ako modrú. Ale myslí si, že je to zelená. Inak povedané, asi by mi to bolo jedno, pretože stejne niekto to možno teraz už vidí na modro. Alebo som to ja. (kravina, čo?)
Ink aj ja som sa nad tym zamyslala... ale na nic som neprisla a myslim ze na tom nieco bude
a ako ma to napadlo?? ani sama neviem ja viem som divna asi tu budem castejsie pridavat take moje kraviny lebo ich maam veeeela tak sa mozno este posmejete mozno zamyslite mozno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a ako ma to napadlo?? ani sama neviem ja viem som divna asi tu budem castejsie pridavat take moje kraviny lebo ich maam veeeela tak sa mozno este posmejete mozno zamyslite mozno...
Tie ktore, by nezasiahol postrek z lietadla by som potom rucne domaloval farbickami a pastilkami !