Ak by ma to nijak nevykoľajilo, tak by som len bol ironický, ak by ma to vytočilo, tak by prišli nejaké škaredé otázky či výčitky ...
(Možnosť, že by som to považoval za úplne oprávnené a adekvátne a len by som sklopil zrak a cítil sa vinne akosi karegoricky nepripúšťam ...... A rovnako aj možnosť, že by ma to zvalilo na zem )
Zatiaľ som dala facku len raz... bývalému spolužiakovi pred pár rokmi, keď bol priveľmi otravný... Pozeral na mňa ako vyoraná myš, potom som odišla Ale myslím že som bola rovnako prekvapená ako on
@kat nechapem tomu, ako to je mozne, ze taky chalani vobec su... oni fakt uz nemaju ani stipku slusnosti, taktnosti a respektu pred "slabsim" pohlavim v sebe? Co uz, asi som priliz stary pre tento svet...
@kat skor som myslel, ze niekedy si pripadam mojim myslenim ako z inej planety, ked sa dohadujem s priatelkou, ze ake to je strasne, ze testuju kremi, sampony, make up, a podobne veci na zvieratach, ze je proti tomu, a je jej na to poviem, ze si myslim, ze lepsie na zvieratach ako na ludoch... sme sa skoro pohadali kvoli tomu... a tak celkovo, proste niekedy si mylim, ze som staromodny... 18 rocny chalan, a staromodny!!! kokso... mno a k tebe... urcite to zalezi od situacie, ale ja by som proste nevedel dat babe facku... aj keby ma ako vytocila, alebo udrela... by som ju mozno poslal do pice, ale nedotkol by som sa jej... objal by som ju mozno, keby som ju lubil... :p
ako koho...kamosku by som len dobila do krvi nekamosku by som tryznila 3 tyzdne v nejakej jame potom by som jej utrhla nohy ruky hlavu a vlastne ta hlava by to skoncila
ja nebijem chlapov, aj keď dôvody by sa našli, ale podľa mňa sa dajú riešiť veci aj inak a aj keby som nejakému struhla pochybujem, že by mu to nejako ublížilo, okrem zníženia jeho ega a aj keby mi to chlap vrátil...fuuu.... tak to by skončil u mňa.
bezdôvodne robia veci len blázni... a ja osobne by som nedal žiadny dôvod na to, aby to nejaká spravila... ale hovorí sa, že nikdy nehovor nikdy, takže naozaj je všetko možné... a keby k takej situácii aj došlo a mala by na to aj nejaký pádny dôvod, tak by som v momente odišiel a pravdepodobne začal premýšľať nad tým dôvodom... a ak by to bolo bez dôvodu... nemusím sa ani vyjadrovať... taká baba je pod moju úroveň
pobozkal by som ju, to je jasny priklad obratenej logiky ked zena hovori nie a mysli tym ano .. no ale zalezy od momentu to je snad jasne popripade by som chcel este jednu
za dlhú dobu prvá anketa, pri kt. sa neviem prestať smiať nad odpoveďami
Ja som dala zatiaľ len vtedy, keď si pýtali. Spolužiačka bývalá raz vylepila druhej, keď vošla do šatne a vyľakala ju, tak jej automaticky vyletela ruka Vtipná podívaná
ale tiež som s tým prestala, keď som raz dostala naspäť. niežeby som bola nejaký bitkár, ale bola to moja jediná zbraň, keď si ku mne niekto niečo dovoľoval. teraz skôr bijem po ramene, keď ma niekto štve.
ale inak sa vraví (čo sa chalanov týka) - keď ťa dievča bije, pobozkaj ju. a tiež sa vraví, že človek udrie len toho na kom mu záleží. na mňa to platí, čiže priznávam, že na tej puse niečo je... aspoň pre mňa.
Závisí to od toho za čo by bola ak by to bolo oprávnene tak by som nespravil nič/objal/poboskal/utiekol k mamičke alebo popýtal si ešte jednu. Fakt záleží do okolnosti a možno aj vrátil je možnosť ale nie silno...dievčatá sa nesmú biť. Len také pohladenie
neuraz sa, ale toto mi pride trochu naivne. Zeny robia vela veci boz dovodu. Ziadna na tejto planete sa neriadi striktnou logikou. To skor muzi su takyto, zeny su pravy opak. Nad dovodom sa neda premyslat. Da sa iba akceptovat.
Teraz samozrejme nemam na mysli take facky, ked niekto nejaku zenu obtazuje. To by si ten chalan skor zasluzil po hube ako iba fackanie od zeny.
@kvimbi možno je to trochu naivné prečo nie... ale tak či tak za takmer každým gestom či činom alebo neviem čím, čo pochádza od ženy sa vždy nejaký ten dôvod skrýva.. len väčšina alebo takmer všetci muži sú nevšímaví a nevedia to vôbec pochopiť a tak podobne... ja veľmi dobre viem o čom vravím
chytil by som jej ruku a silno stlačil, v prípade potreby poriadne vykrútil za chrbát. vtedy sa veľa ľudí spamätá, najmä dievčatá čo chcú byť silou mocou rovnocenné.
h toto je moja diskusia maja byvala mi dost casto davala facky no ale uz po nejakej 5 facke som sa rozculit vratil jej jednu a sotil o stenu,,ale to iba tak slabsie,,,no ona to vykecala ocovi a ten ma chcel zbyt..chapete tomu...?..a keby nieco,,ona mi davala tie facky znicoho nic,,a ja som ju varoval ze nech to uz nerobi..baby sprosteee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
(Možnosť, že by som to považoval za úplne oprávnené a adekvátne a len by som sklopil zrak a cítil sa vinne akosi karegoricky nepripúšťam ...... A rovnako aj možnosť, že by ma to zvalilo na zem )
ale tak ja brutalne som ho vytrocila a tak no vtedy som sa ani nedivila, ze som ju dostala
nie vôbec ich poslednou dobou nedostávam stovky..
Ja som dala zatiaľ len vtedy, keď si pýtali. Spolužiačka bývalá raz vylepila druhej, keď vošla do šatne a vyľakala ju, tak jej automaticky vyletela ruka Vtipná podívaná
ale tiež som s tým prestala, keď som raz dostala naspäť. niežeby som bola nejaký bitkár, ale bola to moja jediná zbraň, keď si ku mne niekto niečo dovoľoval. teraz skôr bijem po ramene, keď ma niekto štve.
ale inak sa vraví (čo sa chalanov týka) - keď ťa dievča bije, pobozkaj ju. a tiež sa vraví, že človek udrie len toho na kom mu záleží. na mňa to platí, čiže priznávam, že na tej puse niečo je... aspoň pre mňa.
Keby bola nezaslúžená, chytím jej ruku a spýtam sa, prečo mi dala facku.
neuraz sa, ale toto mi pride trochu naivne. Zeny robia vela veci boz dovodu. Ziadna na tejto planete sa neriadi striktnou logikou. To skor muzi su takyto, zeny su pravy opak. Nad dovodom sa neda premyslat. Da sa iba akceptovat.
Teraz samozrejme nemam na mysli take facky, ked niekto nejaku zenu obtazuje. To by si ten chalan skor zasluzil po hube ako iba fackanie od zeny.