drzý, zábavný ale nie ľahkovážny, vzdelaný/vzdelávajúci sa - ale neberúci to extrémne vážne, hudobníkov mám síce rada, ale mávam pri nich komplex a zároveň problém s témou na rozhovor, keďže ja som do hudby absolútny debil, takže stačí aby mal rád dobrú hudbu. žiadny frajerík, ale dobrák.
@creeson vzdelavat sa da aj mimo skoly ty uz potom hovoris o cloveku, co je tupy jak trenky a jedine o co sa zaujima je aby mal na cigo, chlast a aby mu hrala gitara...
@nobile , ale ešte zabudla dodať, že kedysi si bol namyslený, ale teraz už si úplne dokonalý
@idiotproof aaale, ja poznám aj dosť takých normálnych S ktorými by som si aj vedela predstaviť vťah (aj keď to už je pasé, len hovorím, že by som si to vedela predstaviť).
Ale zistila som, že 90% gitaristov je trafených Aspoň z tých, čo poznám. Ješitní, vzťahovační, urážliví, horší ako ženské...
@creeson tak by som sa vyvarovala takýchto viet, či už tu alebo na nejakom inom portáli. ako sranda to nevyzeralo a aby sa nestalo, že to niekto iný vezme vážne
čo znamená v tomto prípade nevzdelaný? lebo toho môjho vyhodili z každej školy, na akú chodil, ale inak má obrovský rozhľad, logicky premýšľa, je sčítaný a má vynikajúcu slovnú zásobu a vie sa vyjadrovať. akurát je to lenivý povaľač
ale podľa všetkého je to kombinácia prvej a druhej. neviem prečo by nemohol byť hudobník a dobrák zároveň.
@fleur1301 ved hej, ja tiez poznam normalnych.. ale vacsina akonahle sa stane trosicku slavnejsimi, niet im rady. a mozno len mam ten pocit bo sa chovaju ako idioti aj za desiatich
gitaristi su citlivky, basaci neznesitelni cavovia, bubenici si myslia ze su neodolatelni ale najhorsi su DJi ktori len cerstvo objavili caro mixpultu..
@idiotproof no, ja som zatiaĺ mala ťastie len na tých...známych na slovenskej scéne, hlavne tých "klubových" a tí ešte nemajú maniere A z tých, čo už boli aj v telke, na festoch a podobne, s tými je to trochu horšie.
Ja poznám väčšinu normálych basákov espektíve teraz ma nenapadá ani jeden nenormálny. s jedným som dokonca chodila. Ale bubeníci a gitaristi sedia
@antifunebracka to je všeobecne môj najväčší vzťahový strach vôbec, takže si na to dávam bacha. je povaľač, čo sa školy týka, inak keď chce a musí, tak je pracovitý a svedomitý. najmä ho to musí baviť a musí v tom vidieť zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
na sex 2.
ale ako paradn y vyber vlastnosti
@idiotproof aaale, ja poznám aj dosť takých normálnych S ktorými by som si aj vedela predstaviť vťah (aj keď to už je pasé, len hovorím, že by som si to vedela predstaviť).
Ale zistila som, že 90% gitaristov je trafených Aspoň z tých, čo poznám. Ješitní, vzťahovační, urážliví, horší ako ženské...
Presiel som hlbokym formovanim osobnosti a som dokonala, chlpata bytost
@creeson nenavazaj sa tu do @burble !
Medzi nami je... Spesl kamaratsky vstah od 22:45 a ty prave narusas tento vynimocny okamzik plny citov!
@nobile ďakujem!
Inak keď maš chuť ležať 3 mesiace na JIS-ke dôjdi sa porozprávať o tom navážaní. Dáme rande
@nobile leda tak ti do toho nosa nasneží! A pozor, aby ťa chlapec nedobil!
Ostatne mi neprekaza si sa dojebal sam
Jj si musim zacat davat pozor na necakanu dyku od chrbta
@nobile CO?! Tie hviezdy som nepochopila
Takze po nociach si dovolujem byt namysleny capek!
A nevzdelaneho by si vybralo uz asi len dievca 16 a nizsie
ale podľa všetkého je to kombinácia prvej a druhej. neviem prečo by nemohol byť hudobník a dobrák zároveň.
gitaristi su citlivky, basaci neznesitelni cavovia, bubenici si myslia ze su neodolatelni ale najhorsi su DJi ktori len cerstvo objavili caro mixpultu..
Ja poznám väčšinu normálych basákov espektíve teraz ma nenapadá ani jeden nenormálny. s jedným som dokonca chodila. Ale bubeníci a gitaristi sedia
a drzy skor nıe alebo len malo