vždy ked idem večer po ulici okolo nejakej lampy verejneho osvetlenia, tak vždy ta lampa blizko mňa zhasne :/ ked prejdem trocha dalej tak sa znova rozsvieti :/ ale je to divne vždycky takto vedla mňa zhasinaju lampy a už mi je to aj trapné niekedy ked id
@jokerr tebe je to trápne? si trápny??? ja som sa to snažil asi rok a pol neúspešne naučiť, podľa mňa je to maximálne cool!
a na nete o tom nájdeš, len asi v iných kruhoch ako si hľadal, podobné prípady boli zaznamenané a spadajú tak trochu do paranormálna, doteraz sa nenašlo "normálne" vysvetlenie, iba "nadprirodzené", ktoré hovorí tuším o psychomagnetizme alebo niečom podobnom. každopádne... hanbiť sa za to či čo? veď ja by som sa tým na tvojom mieste chvastal úplne všetkým!
@midnight no pokúšal, vieš ja už som zúfalý :/ ono je to horšie tento môj problém, ako to vyzerá. A nechcem ísť s tým rovno za odbornou pomocou, lebo oni v tom budú hladať problemy v mojej hlave, ale toto bude v niečom inom. Ja som normalny chalan, ale toto s tým osvetlením ma trápi už dlhšie.. konkretne asi 2 roky, odkedy ma doma kopla elektrina :///
Ja by som s tebou určite chodila, keby som bola tá baba a po tomto zistení by som sa ťa nepustila, už len kvôli tomu Ty kokos, to musí byť úplne cool, ak je to pravda. Prosím, nechci to vôbec nijak zmeniť... Veď to prináša aj isté výhody, napríklad keď tam "zhasneš" nikto vás pod tou lampou neuvidí...
@jokerr tak sa vypínajú lampy, a čo? nepanikár...( ako vidíš, mnohí by za to dali neviem čo a pokiaľ ťa to neohrozuje na živote, pokús sa to obrátiť na žart a hotovo
"Aha zlatko, tá lampa sa vypne, keď okolo nej prejdem! Neveríš? Stavíme sa...?"
Ak ťa kopla elektrina tak nech ťa kopne znova nie? Alebo sa na to vikašli / daj sa zhypnotizovať / spýtaj sa veštice. Máš toooooľko možností. Alebo máš to štuchátko čom mal Dumbledore čo bolo úplne na začiatku jednotky. Podľa mňa je to cool, ale dlhodobo by som to nechcela.
nevymýšľaj, že máš z toho problémy a si trápny... šak keby ja som išiel večer s nejakou babou alebo s partiou, tak by som bol asi najviac "cool", že viem vypínať verejné osvetlenie veď sa na tom zabavte... to sa ti akože niekto smeje, že ti zhasínajú lampy? wtf?
no ale keď je popri chodníku povedzme 15 lámp no a každá jedna po jednej, jedna za druhou pozhasínajú, ako idem okolo, tak nieje to podozrivé ? ono je to zábavné, ale tak trocha to aj zneprijemňuje život :/ pripadá mi to ako obrátený systém fotobunky :/
daj si zistiť či niesi zaťažený nejakou formou negatívnej energie. nechcem Ťa samozrejme strašiť ale pod pojmom negatívna energia sa môže skrývať čokoľvek. urieknutie, porobenie, kliatba a pod. toto by som nebral na ľahkú váhu. a riešiť čím skôr aby nebolo neskoro.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a na nete o tom nájdeš, len asi v iných kruhoch ako si hľadal, podobné prípady boli zaznamenané a spadajú tak trochu do paranormálna, doteraz sa nenašlo "normálne" vysvetlenie, iba "nadprirodzené", ktoré hovorí tuším o psychomagnetizme alebo niečom podobnom. každopádne... hanbiť sa za to či čo? veď ja by som sa tým na tvojom mieste chvastal úplne všetkým!
Asi len náhoda. Tie lampy sa tuším preventívne vypínajú aby sa neprehrievali.
ale aj vidím duchov a rôzne veci, ktoré iní necítia a nevidia....
zvykol som si..........filip
"Aha zlatko, tá lampa sa vypne, keď okolo nej prejdem! Neveríš? Stavíme sa...?"
a BUM! vyhral si stávku
drž sa svojho rozumu a hlavne never všeliakym individualitam v dlhých vlasoch na birdzi ..........filip
podla mna je to zasne