..co by ste na to povedali, keby som vas napr. ja videla v buse v KE, a opytala sa vas, ci nechcete ist do mesta?..alebo tak a vobec, urobili by ste to dakedy, mali by ste odvahu? ved za pokus nic nedas ...
To by bola haluz záleží od sitácie zkadial a kde by som šla, či by som mala niečo na pláne...ale inak milujem takéto spontánne veci, nie nvm kolko dopredu organizované a nakoniec to aj tak nevýde...hned uskutočnitelné spontánne nápady sú naj
ja by som sa zlakla a neviem asi by som si myslela, ze si robi zo mna srandu, tak neviem co by som urobila, ale sak by bola sranda ist ..hej a este podla toho s kym no
co ja viem, sotjim v elektricke, drzim sa a zrazu sa ma spyta chalan, ci s nim nepojdem dakam asi by som nesla, kedze neviem, kto to je, aky je a bla bla
@36 ta ked si nepovedal ze v akom buse ta mam hladat... som myslela, ze v 27, tak som isla 27....potom 15....a ani tam si nebol...a dokonca osm isla aj SAD-kou....a nai tam si nebol ...tak som si povedala, ze aj zajtra je den :
no ja by som urcite nemala odvahu sa to niekoho spytat ... ak by sa mna niekto spytal tak preco nie? ..no ak by vyzeral normalne .. bola by to riadna pecka
@38 ja sa to chystam urobit odvcera ..ale okrem dochodcov so mnou dneska ani v busoch ziadny normalny clovek nesiel...smola.... ...jj mohla by to byt pcka ...ale tak zase dakto moze len tak povrchne povedat ze co ti je? s tebou?...alebo tak sa toho trochu obavam..ale sak co...tych ludi nepoznam ....
no ja by som sa asi taqe daco nepytala: ...ako to uz by sa naozaj daco muselo stat:..ja nwm..ale zase keby sa mna niekto taqe daco opytal taq welmi zalezi do toho ze KTo..ale v podstate keby som nemala nic na plane taq by som aj isla..=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
17.10 o 17tej v medickej pred fontanou, budem mat v ruke citronove nestea... a myslim to vazne
btw, ktore dievca che ist so mnou von? len 15 a viac neporusujme zakony
..no aj tak som velmi mlada...kolko 18rocnych ludi by islo so mnou do mesta?! asi nie velmi vela...skor nikto ...sak nevadi
ale trapnejsie je ked tak zamnou niekto pride