síce 50% ľudí zahlasovalo za trávu, ale asi ich nenapadlo, že ju predáva každý druhý tzv. "dealer" a keby ma už situácia prinútila robiť toto tak by to bolo velké riziko so slabým ziskom, oproti tomu ak by som predával niečo, čo má aké také zázemie ale zle sa to zháňa, pomer zisk:riziko by sa pomaly mohol dorovnávať. Nie je to žiadna veda len mať predstavu o Ponuke a Dopyte
jezis vy ste trubky, jasne ze koks.. ma najvyssiu cenu a neni taky spinavy.. v podstate je to luxusny job, nerobi ho kazdy, tocite velke love, vasi zakaznici nejsu prepnute fetky, krore by vas chceli odrbavat, alebo bonznut, kedze sami potrebuju byt v anonimite, stretavate sa s plyvnimi ludmi a je to urcite menej skodlive ako ine tvrde drogy.. ja vravim cocain
nechcela by som predavat ze hocico. uz ked by som bola diler tak by som chcela byt vazne pojem ze chod za nou ona ma. ale CO by som predavala netusim...ale tvrde. heroin piko alebo kolumbijsky kokain. zalezi mi na dobre mojich zakaznikov chcem mat kvalitne veci
grass... aj ked takych je dost, ale radsej by som siril nieco, o com som presvedceny ze je prevazne neskodne, ako nieco, o com by som vedel, ze moze sposobit vazne poruchy... ale neviem, ja asi ajtak vsetko, co by zarobilo ale asi by som si netrufol.
Je to svinstvo a radšej sa zahrabem nekam dobrovolne pod zem akoby som mala robit z ludí závislé trosky,.... svet má šlapek,feťákov,a podobných trosiek dosť,...síce to znamená že majú potom ludia v centrách pomoci a krízových centrách prácu,ale radšej sa pridám k tým čo pomáhajú v krízových centrách ako k tým ktorí im zabezpečujú prácu,....
Eli19 : mas pravdu podla mna sa neda nazvat fetakom ten, co si sem tam zapali jointa len tak,pre svoje osobne potesenie ci uz chillout s kamosmi dakde na luke alebo si da hubicky pre extra zazitok...je to jeho vlastne rozhodnutie, a nemal by byt nejak radeny do skupiny ludi (drogovych dilerov,trosiek a spiny ludstva) ktorou svet opovrhuje.Ved si vezmite ze kolko statov uz legalizovalo marihuanu. Drog je velmi vela a ovela horsich ako su trava a huby napr. A mimochodom sama priroda nam ich poskytla , nie su to ziadne synteticke pi*oviny ktore zacali chtivi ludia vymyslat tak preco si neobohatit svoje zazitky a neokorenit si zivot? Mozno som kapanek obisla tuto temu, tak ma za to neobeste len som mala chut vyjadrit sa jak to vidim ja A este daco, je absolutna chujovina, ze makke drogy vedu k tvrdym a zavislosti na drogach ten kto ma pevnu volu a nieje egocentricka svina co chce mat toho stale viac a viac a viac tak sa nikdy neprehupne cez tu tenku liniu HAWK
trafka je v pohode ide o to ci to clovek povazuje za drogu kebize je legalna tak z nou kseftujem naplno...ale ani 3p alebo speed neni zase taky zly ale urcite by som nekseftoval s nicim navikovym...
Ked predavaš kokain pohybuješ sa vo velmi vysokych kruhoch...Kokain riadi mafia a stou by som sa veru nechcel zapliest..poznam par takych..ktory boli v takom kontakte..sice požili 5 rokov v luxuse..ale čo z toho..ked potom ich odstranili ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
152 komentov
Presne tak, čokoládu
(keď odmyslím netolerantných fašistov, nacistov, nacionalistov, komunistov atď...)
@pedofilovsyn máš svätú pravdu
fakt sa na to dám..
A vzhľadom na to, že keby som to predávala, predávala by som to na intráku, a veruže by sa dlho u mňa tá tráva nezdržala