poviem jej, že nech si to vydepiluje, lebo nie každému je to po chuti
Mám kamošku ktorá je strašne pekná, ale tiež jej rastú také fúziky, ale jej zas nemám to srdce povedať, že by si to mohla...ale aj tak sa mi páči, takže to asi až tak nevadí
podla mna treba zacat riesit, ci to nema nejaky zdravotny podton, pripadne aspon ju zaviest teda ku kozmeticke.
neviem co je na tom, vela bab ma trosku viditelne chlpky nad perou, nerobme sa, ze je to nieco co maju len zeny v cirkuse
tak by sme išli dať sčeknť hladinu androgenov a ak by chcela tak ku kozmeticke, ak nie tak nie
+ ak by sa citila ako chlapec a chcela by nim byť tak by mala aspon o jednu esteticku vec vystarane
lol to mi pripomenulo, mam spoluziacku ktorej babka doniesla ako darcek z anglicka depilacne pasiky na fuzy pritom je pekna a ziadne fuzy nema, len ta babka je strasna typkina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mám kamošku ktorá je strašne pekná, ale tiež jej rastú také fúziky, ale jej zas nemám to srdce povedať, že by si to mohla...ale aj tak sa mi páči, takže to asi až tak nevadí
...ale dcére by som to povedal pre istotu!
neviem co je na tom, vela bab ma trosku viditelne chlpky nad perou, nerobme sa, ze je to nieco co maju len zeny v cirkuse
2. Kúpila by som jej pinzetu
Dám ti smutné za snahu!
+ ak by sa citila ako chlapec a chcela by nim byť tak by mala aspon o jednu esteticku vec vystarane