a keďže viem, že môj je retardovaný a nechápe, že ho niekto balí, tak by som sa vlastne asi len zabávala tým, že by som sledovala, kedy by mu došlo, o čo ide.
robila to moja (vtedajsia) najlepsia kamarátka .. a nie raz, stale ked s nami bola niekde ... pica sprosta (ach) az nervy do mna vosli .. a robila som to ze som ziarlila,pohadala som sa s nou a uz si ledva pozdravíme,... aj teraz ked uz s nim niesom a vidim ich spolu niekde tak ziarlim .. wrrrr (ach)
kedze som najziarlivejsi clovek aky kedy chodil po tejto planete, tak by som ju kopla zozadu do chrbta, chytila za vlasy, mojimi super dlhymi nechtami je vyskriabla maso z tvare a polamala nos.
záleží od toho, ako by reagoval. keby sa pripojil, tak nie je o čom, odišla by som a zúrila,poprípade nadávala. ak nie, zrejme by dostala minimálne facku
Začala by som mať strašné nervy a možno od strašidelného pohľadu cez zabijácke zazeranie By to prešlo aj k fyzickému útoku alebo aspoň k verbálnemu keď už nič no Čo už so mnou .. keď som raz taká
Tak sice by ma to štvalo , nechala by som to aj na chalanovi čo urobi ,a všetko by so si všimala a potom by sa uvidelo .Ale určite by sa mu to neprepieklo .
usmievala by som sa na nich oboch keby sa on nechal a potom by som si to s ním vybavila. a to dievča no podľa toho či by ma poznala alebo nie. ak áno tak by to chcelo hodiť reč takú aby pochopila. a ak by ma nepoznala tak by som sa jej predstavila
Tákže, začala by som na ňu zazerať preklínajúcim pohľadom alla vypadni ...a potom by som urobila niečo čo by ju odradilo...napríklad by som mu strčila jazyk do úst
verila by som mu, že predsa ľúbi mňa. a ona by bola len trápna chúďa...síce je jedna ženská, ktorá keby to urobila som schopná ju aj fyzicky napadnúť asik...alebo minimálne ju spičovať tak, že by sa z toho nespamätala... ale to je len jedna
Pravdepodobne by som jej niečo povedala ako sa poznám. Pretože som žiarlivá. Alebo by som odišla a hneď by stratila pozornosť môjho partnera pretože ako ho poznám šiel by hneď za mnou aby vedel či niečo nevyvádzam
keby som len stála obďaleč a slečna by nevedela, že chlapec je zadaný, tak by som sa k nemu prišla pritúliť a so sladkým úsmevom by som sa spýtala, či nás nepredstaví ..
a keby ona dobre vedela, že somnou je, čo sa teda aj stalo, a ja som sa nezmohla na to, len s nemým úžasom pozerať, čo to tá pička stvárala .
Keď vám to vadí tak sa rovno na ten vzťah vys.erte lebo keď vo vzťahu neni dôvera nemá to zmysel. Keby ja som videl že balí niekto moju babu tak to neham tak aspoň zistíš jej aku ma česť sama by sa mala uvedomiť
pokial to robí iba preto aby som žiarlil, tak prídem za nimi, poprajem ím veľa šťastia, otočím sa a idem za prvou čo na mňa hodí úsmev... zaručujem vám že do minuty sa už ospravedlňuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a keďže viem, že môj je retardovaný a nechápe, že ho niekto balí, tak by som sa vlastne asi len zabávala tým, že by som sledovala, kedy by mu došlo, o čo ide.
no ja by som ju oblial studenou vodou nech sa spamatuje aka je krava
jooooj jak rada by som ju raz kopla medzi oči ale nespravím to! neriskujem, že by mali byť moje topánky od tých 20 kíl mejkapu, čo nosí
keby nie tak sa nebojim ze by nejako reagoval na nu
a keby ona dobre vedela, že somnou je, čo sa teda aj stalo, a ja som sa nezmohla na to, len s nemým úžasom pozerať, čo to tá pička stvárala .
ešteže chlap bol normálny ..
ak by to nevedela spravila by som asi to čo @acheraya