Hodila by som ich do žumpy, veľké „hviezdy“ sprosté. BEZVÝZNAMNÍ trápni kreténkovia. Všetky blbé neschopné missky, čo nevedia nič iné, než otŕčať zuby a kozy mi môžu lízať osranú prdel.
a kto sú prominenti? Keď pôjdeš za prezidentom Slovenska, potom sa spýtaj čo sa ho máš spýtať... Nejaká modelka nikoho nezaujíma (teda čo výjde z jej mozgu a úst)
to sú teda fakt len prominenti na slovensku sú pekné baby a misskou sa môže stať každá, ktorá má 180cm...o playmate ani nehovorím tá "mamba" je takisto veľká osobnosť jediný, kto mi z toho vychádza ako prominent je hossa. tak sa ho opýtaj ako ide život a máš vybavené
@r4do to je síce pravda, ale aspoň je "trochu významný", ale čo má pre mňa nejaká modelka alebo redaktorka, čo sa jej mám pýtať? D to je ako keby mňa niekto považoval za prominenta, veď to je trápne...
@keuska tak co ja viem riaditel TV JOJ, toho by som sa mozno vedel daco spytat, ked nie prezident, ja som to myslel LEN ako priklad, ze jeho prominenti boli taki ze ich vlastne ani nepoznam, to su uz len prominenti.
ved je tam saami kkti a pice co chcu len prachy a aj tak nevedia co maju s nimi robit. a tie modelky (misky) su len obycajne kravy namyslene. ach by ich osral zvysoka
pre mna su prominentami umelci, humanisti, vedci, ludia, co sa podielaju na kulturnom a vedomostnom raste nasej spolocnosti, alebo aj vsetci slusni ludia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@cerwik
a z nasho soubiznisu mi je normalne do placu, ked tak citam tie vymenovane "celebrity" ach boze
pre mna su prominentami umelci, humanisti, vedci, ludia, co sa podielaju na kulturnom a vedomostnom raste nasej spolocnosti, alebo aj vsetci slusni ludia
alebo ci by Šarkozyová isla do tejto superstar keby nesla vtedy?