...v bezstrešnom aute kebyže ste sa jedného slnečného dňa vydali na road-movie po celej európe,precestovať všetky mestá ...prejsť po každej ceste...a vlasy vejú v letnom vánku..z mesta do mesta..a vám ide príjemná muzika.Čo zapnete v autoádiu?
je to poriadne nereálna predstava pre mňa...jedine že by som som nabalil babu čo má riadne bohatého tatka...
ale k veci asi nejaký hardrock alebo heavy metal...
asi Tři sestry a jednoznačne skladbu Silvestr alebo Pumpa, alebo niečo zo starších albumov : Ztráta imunity alebo Život je takovej... Alebo este jedna kapelka, pri ktorej sa mi dobre jazdí : Krleš...a skladba Kletba
@40 to mal byt vtip(A) som divnevtipna
Ale tak nooo...pustila by som si Elvisa, alebo Beatles Alebo ked už tak, tak by som si hodila Justina a dufala by som, že ho zrazim ked pojde po chodniku, alebo mu naburam do voza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale k veci asi nejaký hardrock alebo heavy metal...
a nech sa to pekne rozlieha
AC/DC-born to wild
asi.... tá predstava ako sedím v Red Chevrollet Monte Carlo 1970 a vietor mi rozfúkava vlasy....mmmmm
jj,i amerika moze byt...ta je vlastne na to ako stvorena
a sweet home alabama i mna ako prve napadlo moj clovek
a samozrejme cigarety!
taka pesnicka presne do auta8)
alebo potom ešte Have a nice day ...
kazdopadne
a vecer:
ale ten kontrafakt ma rozosmial
alebo mozno este nieco od Within temptation
alebo VIva la vida od COldplay
jaaaj..no mala by som toho doost vela uz len to auto chyba...
Ale tak nooo...pustila by som si Elvisa, alebo Beatles Alebo ked už tak, tak by som si hodila Justina a dufala by som, že ho zrazim ked pojde po chodniku, alebo mu naburam do voza
a ptm "music sounds better with u"
cipana,diky vsem za takyto prudce vyvynuty ohlas
..a nasadat do loweriderov a ide saa!