uf.. velmi tlstý komplex na jednu osobu.. vieš čo ti poviem? každý jeden politik je rovnaký a má rovnaké povinnosti a tebe može byť u piči (sprepačením) či tam je falošný dzurinda alebo nervačik ficko pretože pokial tu nemáme osobnosť čo je na úrovni a nerieši v politike decke hry a nezvolava na ne media že aha a on je toto a on urobil toto a ja som svatý tak sme stale v hrozne smiešnej politike a daleko za hranicami ako sa ma politika seriozne robiť pre občanov ..viééééš? ...spi v pokoji, zle bolo už bude len lepšie..
nemyslim si ze bude len lepsie s takym uzasnym vedenim ee. este ani tych par veci co maju robit nerobia spravne. a radsej falosneho dzurindu s ako tak efektivnymi ekonomickymi opatreniami ako KGBckara s internacionalistickym kmplexom a fetishom na totalitne rezimy.
kocursbritvou nerad by som sa hadal skrz blbú politiku ktorá mi zato nestojí, určite nie táto slovenska ale mne sa napr. nepáčilo ako sa všetko privatizovalo za dzurindu a zdražovalo aby sme sa dostali aspon trošku na eu uroven ale zvlaštne že platy sa nezvišili, a to čo davaju v spravach to mi nestojí ani za reč pretože jasne vidieť ked vytrihnú jednu ficovú vetu z hodinoveho prejavu a potom tam daju jedneho protivladneho ekonoma ktorý vopred všetko zpochybní tak ja sa nečudujem že upodozrieva media zo závadzania ked to jasne vidieť. Náš parlament ale je plný hovien, tam si nenavyberaš, bola šanca Radičová aj ta padla a dnes sa ukazalo že aka to bola len dzurindova postavička aby sa dzuri dostal zase k slave ktorá mu tak chýba, vieš všetko hento herectvo je podvod, polotici si podavaju ruky lavica s pravicou ,všetci su kamaradi a jedna banda a cez media hraju šach, tak to ale vôbec nie je...
@revolucion neboj o tom viem. aj tak ale predstavuju roznych investorov... a zatial nam aktivity investorov SDKU boli vyhodnejsie ako aktivity byvalej KSC a STB skrz SMER SD...
tak musíš brať do úvahy že vtedy boli SDKU vo vlade a dnes nikto na svete nečaka ružovu ekonomiku ked je kríza takže taká predstava že americka ekonomika v prdeli a slovensko super ekonomika ,praca, platy , je ako vravieť že v hornej dolnej je buductnosť
@revolucion podla mna je kriza skor riesenim pre americku ekonomiku a hlavne politiku, nie problem akesi vyvrcholenie centralizacnych tendencii... ako vidis z pstavenia fedky a CITI.
Ja radsej nepoviem co by som s nim urobil pretoze by ma zobudila baterka do tvare, pistol pri hlave, cierne vrece na hlavu a uz ma nikto nikdy neuvidi, moja osoba bude vymazana z historie a bude zapreta moja existencia xD
@kocursbritvou nie som zvedavý na tvoje detinské ankety. nisom ficofil, niesom mečiarofil, niesom dzurindofil ani nič podobné. ALE TOTO JE VRCHOL HNUSU čo sa všade píše. dobre filco je kokotko, ako ostatní. ale prečo preboha takéto detinské znevažovanie? médiá aj vy tu ste klesli na slovak engineering krčmovú úroveň. nemyslím len túto anketu, ale celkovo to antificovstvo. naozaj sa nečudujem, že považuje média za kus hovna. bohužial, médiá sú najväčší manipulátor a hýbač verejnej mienky.
a ešte jedna vec: daj nejaké ARGUMENTY prečo sú všetci ostatní dokonalí ale fico nieje. a argumentami nemyslím pár naučených viet z úst "analytika".
a fakt nemám rád fica!!!!!! rovnako by som reagoval keby sa toto robilo slotovi, dzurindovi, mohamedovi...
a ešte jedna vec: majte v piči celú politiku!!!!! ste na teen portáli!!!
@mensrea dobre, riešiť, ale ARGUMENTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie kokotiny a detinské ankety a chujiny a pičoviny! začína mi to všetko pripomínať materskú škôlku.
každopádne, voliť. ale koho? či dostaneš do hlavy sekerou s červeným alebo modrým poriskom ti môže byť srdečne jedno
a este ze mlady pracujuci clovek ma mensie sance ist volit (lebo praca, rodina, cesta niekam atd) ako napriklad dochodca, ktoremu pride vhod, ze ma vobec nejaky program - a potom v kazdych televiznych novinach je o tom 10 min aspon pol roka pred volbami, cize nezabudne
preto je to tak a uz k politike nemam viac co povedat...NO COMMENT!
Inak ci je tam fico meciar slota ci iny ***** stale nam je len horsie. Ze reformi lol na slovensku sa neda zamestat a hovno ze kriza nedalo sa ani predtym
ficko sa tvari ako velky socialny politik. maniupuluje verejnu mienku a sprosti ludia (i.e. na vidieku a pod, blavak by povedal "sedlaci") ho volia. on sleduje prieskumy verejnej mienky a podla toho vyprava + stale hlada nepriatela, kto mu akoze chces uskodit.
argument 1 - prispevok na zdravotne tazko postihhnuteho (psychicky) v socialnom zariadeni bol znizeny o 2/3(!) takze, teraz je to 1/3 z povodneho (ostatne samozrejme doplacaju ludia)
argument 2 - nastenkovy tender - to je podla teba akoze v pohode a ficko za to nemoze hej? z _kazdeho_ tendra ktore robi SNS ma slota 30% a dufam ze niesi tak naivny ze mi povies ze fico za to nemoze. odvolal ministra, a dosadil tam typka, ktori ten tender podpisal a bol zan tak isto zodpovedny, ved ti ludia sa nam smeju do xichtu. slota z tohto tendra vyfinancnuje dve predvolebne kampane
argument 3 - norske fondy, ak clovek nema tlacenku abo si to nevie vylobbovat, moze ist do riti, nikdy sa jeho projekt nedostane na schvalnie, pretoze tam maju popichane svoje projekty, na urovni asi takej ako bol ten tender. bol som pripodavani takehoto projektu (60 milionov je v ziadosti), obrovsky projekt, vsetko sa stihlo nacas, a oni to kokoti poslali norom az po limite, s nejakou vyhovorkou ze bol som chory a pod - absolutne neprofesionalne. (zabudli zmazat mailovu komunikaciu a poslali to spolu s odpovedou jednemu kto na tom projekte robi)
argument 4 - loga za miliardu, podla teba je fit ked za jedno logo sa zaplati miliarda? tam urcite nebol ziaden unik.
argument 5 - dialnicny tender, vyhodene dve konzorcia podali na vladu trestne oznamenie, pretoze ich bezdovodne vyhodili a zobrali najdrahsiu ponuku, aby sa mohli samozrejme nabalit.
no a mozem pokracovat, ale aj tak je to zbitocne lebo tu bude kopec mudrych ludi, zial aj moji kamarati niektori, jeden ked mi zahlasil ze volil Fica, aby sa tolko nehadali (kralova pri senci) tak som sa skoro pocikal.
@tryptaminedream a dzurinda neojebával? mečiar neojebával? a jednu vec, ja som len povedal, že nemám rád takéto jebanie na niekoho, majú byť argumenty, ty si ich dodal a je to v pohode ja sa fica nezastávam, ja ho ani nemám rád, ja ho priam nemusím
a ak pôjdem voliť tak: » www.strana-sas.sk/... síce niesom zrovna uber kapitalista ale ten človek mi príde správne šlahnutý a nerieši zatiaľ chujoviny.
SAS je strana pravicovych kreatur, ktore by zobrali najradsej invalidom dochodky, lebo podla nich je to asi zbytocne minanie penazi.
Pozrime sa na ich bilboardy: "Strana bez estebakov a komunistov"
Keby ti zli komunisti neboli, tak tu nie je ziadna SAS ale SS. Komunisti boli ti co v 20. a 30. rokoch bojovali za prava ludi, boli veducou silou protifasistickeho odboja, 40 rokov to budovali socialny stat, po roku 1989 upozornovali a upozornuju na vsetky nepravosti ktore sa tu deju.
Ako si dovolia vobec dat taketo bilborady, nemaju kuska hanby??
lol 40 rokov budovali socialný štát: a tí 100 mrtvých a 1000 odvezených a síbir? vlastne ešte viac, kopu dobrých ľudí, antinacistov pozabíjali lebo rozpoznali že komunizmus je blbosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
a predsa ho vacsina slovenska volila
nemyslim si ze bude len lepsie s takym uzasnym vedenim ee. este ani tych par veci co maju robit nerobia spravne. a radsej falosneho dzurindu s ako tak efektivnymi ekonomickymi opatreniami ako KGBckara s internacionalistickym kmplexom a fetishom na totalitne rezimy.
budem to brat ako dva hlasy
uz idem robit humanitarnu zbierku na raketoplan? teda nieco ako "hodinka slovensku" a potom sdefraudujem peniaze
ináč, čítali ste čo sa podarilo radičovej? to bude tá "zastupovaná demokracia"
Teta si zabudla hlasovaciu kartu a poprosila Radičovú aby za ňu zahlasovala, tá to ako dobrá kamarátka urobila a teraz má popiči
Nežer všetko tak ako to vravia médiá.
no obcas by sa mali aj slovaci pohadat na niecom verejnom lebo nejak o tie veci nemaju zaujem ako vyplyva z ucasti na volbach.
no ved to bolo jasne z kontextu aj v spravach... ale koalicia z toho chce politicky profit... dufam ze nie je mandatova komisia uplne mešuge
fica je super ved je uplne najsocialnejsi, a tie skarede media sa ho snazia znicit!!
@kocursbritvou nie som zvedavý na tvoje detinské ankety. nisom ficofil, niesom mečiarofil, niesom dzurindofil ani nič podobné. ALE TOTO JE VRCHOL HNUSU čo sa všade píše. dobre filco je kokotko, ako ostatní. ale prečo preboha takéto detinské znevažovanie? médiá aj vy tu ste klesli na slovak engineering krčmovú úroveň. nemyslím len túto anketu, ale celkovo to antificovstvo. naozaj sa nečudujem, že považuje média za kus hovna. bohužial, médiá sú najväčší manipulátor a hýbač verejnej mienky.
a ešte jedna vec: daj nejaké ARGUMENTY prečo sú všetci ostatní dokonalí ale fico nieje. a argumentami nemyslím pár naučených viet z úst "analytika".
a fakt nemám rád fica!!!!!! rovnako by som reagoval keby sa toto robilo slotovi, dzurindovi, mohamedovi...
a ešte jedna vec: majte v piči celú politiku!!!!! ste na teen portáli!!!
vdaka politicky "aktivnym" ludom ako si ty si ti kokoti hore mozu robit co chcu... neries politiku ved si na teen portali... demence.
každopádne, voliť. ale koho? či dostaneš do hlavy sekerou s červeným alebo modrým poriskom ti môže byť srdečne jedno
Henta zbrnda sa tam drzi uz od 89....
a este ze mlady pracujuci clovek ma mensie sance ist volit (lebo praca, rodina, cesta niekam atd) ako napriklad dochodca, ktoremu pride vhod, ze ma vobec nejaky program - a potom v kazdych televiznych novinach je o tom 10 min aspon pol roka pred volbami, cize nezabudne
preto je to tak a uz k politike nemam viac co povedat...NO COMMENT!
KEDY BOL SMER STREDOPRAVÁ STRANA?!?!
Pokiaľ viem, tak sa SMER oddelil od SDĽ a tí sa oddelili od KSS, takže tam nikdy nebol ani kúsok pravice.
ficko sa tvari ako velky socialny politik. maniupuluje verejnu mienku a sprosti ludia (i.e. na vidieku a pod, blavak by povedal "sedlaci") ho volia. on sleduje prieskumy verejnej mienky a podla toho vyprava + stale hlada nepriatela, kto mu akoze chces uskodit.
argument 1 - prispevok na zdravotne tazko postihhnuteho (psychicky) v socialnom zariadeni bol znizeny o 2/3(!) takze, teraz je to 1/3 z povodneho (ostatne samozrejme doplacaju ludia)
argument 2 - nastenkovy tender - to je podla teba akoze v pohode a ficko za to nemoze hej? z _kazdeho_ tendra ktore robi SNS ma slota 30% a dufam ze niesi tak naivny ze mi povies ze fico za to nemoze. odvolal ministra, a dosadil tam typka, ktori ten tender podpisal a bol zan tak isto zodpovedny, ved ti ludia sa nam smeju do xichtu. slota z tohto tendra vyfinancnuje dve predvolebne kampane
argument 3 - norske fondy, ak clovek nema tlacenku abo si to nevie vylobbovat, moze ist do riti, nikdy sa jeho projekt nedostane na schvalnie, pretoze tam maju popichane svoje projekty, na urovni asi takej ako bol ten tender. bol som pripodavani takehoto projektu (60 milionov je v ziadosti), obrovsky projekt, vsetko sa stihlo nacas, a oni to kokoti poslali norom az po limite, s nejakou vyhovorkou ze bol som chory a pod - absolutne neprofesionalne. (zabudli zmazat mailovu komunikaciu a poslali to spolu s odpovedou jednemu kto na tom projekte robi)
argument 4 - loga za miliardu, podla teba je fit ked za jedno logo sa zaplati miliarda? tam urcite nebol ziaden unik.
argument 5 - dialnicny tender, vyhodene dve konzorcia podali na vladu trestne oznamenie, pretoze ich bezdovodne vyhodili a zobrali najdrahsiu ponuku, aby sa mohli samozrejme nabalit.
no a mozem pokracovat, ale aj tak je to zbitocne lebo tu bude kopec mudrych ludi, zial aj moji kamarati niektori, jeden ked mi zahlasil ze volil Fica, aby sa tolko nehadali (kralova pri senci) tak som sa skoro pocikal.
a ak pôjdem voliť tak: » www.strana-sas.sk/... síce niesom zrovna uber kapitalista ale ten človek mi príde správne šlahnutý a nerieši zatiaľ chujoviny.
ale zda sa mi ze ten fico je extrem, dzurinda to aspon nerobil tak okato, aj ked tiez vylagrovali vsetky fondy s EU pre seba.
presne strana, sas som videl billboardy a uvidime...
Pozrime sa na ich bilboardy: "Strana bez estebakov a komunistov"
Keby ti zli komunisti neboli, tak tu nie je ziadna SAS ale SS. Komunisti boli ti co v 20. a 30. rokoch bojovali za prava ludi, boli veducou silou protifasistickeho odboja, 40 rokov to budovali socialny stat, po roku 1989 upozornovali a upozornuju na vsetky nepravosti ktore sa tu deju.
Ako si dovolia vobec dat taketo bilborady, nemaju kuska hanby??