napíšte sem v bodoch niečo čo by pozdvihlo tento portál a čo vám tu chýba , keď to bude hotové posuniem to ďalej..
mne osobne schovat kontent od osob co nechcem vidiet a mazanie komentov, vobec niesom za ban ak niekto neporusuje pravidla len je otravny
1. Zoznam vlastnych komentarov
2. Hviezdickovanie komentarov
3. Hviezdickovanie statusov bez nutnosti otvorenia
4. Editacia vlastnych komentarov (napr. do 5 min)
5. Zoznam koho odoberam a opacne
Pisal si, ze si sa stretol s riaditelom obsahu a mame po ptakach Co to znamena? Tyka sa to Birdzu? A co znamena toto forum? Nieco sa chysta? Prezije Birdz este?
Aby tu mohli písať aj neregistrovaní užívatelia... všetky fora ktoré majú vysokú návštevnosť maju spoločné to, že tam možu písať aj neregistrovaní užívatelia
odkaz im, nech idu vsetci dopice, ze su mantavi kokoti. jasne som ich ziadal, nech zo mna spravia admina, ze by som to tu dal do laty do 2 hodin - a to vsetko za veľmi vyhodnych podmienok pre nich. ignorovali ma, tak nech umru
ale keby tu nahodou do toho chceli vrtat, tak nech v ziadnom pripade nevracaju hviezdickovanie komentov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
2. Hviezdickovanie komentarov
3. Hviezdickovanie statusov bez nutnosti otvorenia
4. Editacia vlastnych komentarov (napr. do 5 min)
5. Zoznam koho odoberam a opacne
Admina
Ale asi @10 je za vsetko.
ale keby tu nahodou do toho chceli vrtat, tak nech v ziadnom pripade nevracaju hviezdickovanie komentov